Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman by měl to trestní stíhání zastavit. Aby byl pokoj a klid pro vládnutí. Proč se zbavovat tak dobře jazykově vybaveného premiéra.

2 1
možnosti
KH

Jo, jazyk má opravdu vyvinutý a pěkně rozeklaný.........

1 0
možnosti
JK

Když k nám vtrhly sofistikované reklamy, tak národ podlehl a vrhal se střemhlav na zaručeně nejlepší produkty. Už nás to přešlo a víme, že reklama a skutečnost není to samé. Bohu dík.

Internet pro masy a globální sociální sítě umožnili mohutnou masáž politikům a zejména těm, kteří do toho hodně investují. Národ, který se teprve učí demokracii, opět podléhá reklamě na budoucí ráj a lze jen doufat, že vystřízlivění bude rychlé. Snad bude volič schopen onoho prostého porovnání, reklamní slib a skutečnost, jako spotřebitel už to umí. Jsem optimista.

4 0
možnosti
EH

Hezká myšlenka, ale s reklamou na stranu to není jako s reklamou na šampon. Pokud mi vyhovuje produkt, mám velkou šanci, že bude vyhovovat i nadále.

Jenže strany se mění s členy. Programy se mění se společenskou poptávkou. Už nefunguje ani pravice a levice, všichni slibují všechno. 100% stran se diskreditovalo v minulosti a volit pořád nové subjekty není řešení k lepšímu.

Pro lidi je jednodušší spojit ANO s Babišem, než oddělovat ČSSD od Grosse a Paroubka nebo ODS od Langera, Nečase apod.

2 0
možnosti
MB

Nechme bokem vnitro a mezinárodní ostudu. Nechme bokem šílenost výroků AB - Od - Nevím komu Hnízdo patří, až po ochranu vlastních dětí! Zde je otec Šílenec, který mimo mezinárodní ostudy s agenstvím v STB - Jako jeden z mála - Dokázal celou rodinu přivést před vyšetřovatele ! ...

Nechme to bokem - Prosím obdivovatele , aby uvedli = Alespoň 1 firmu + 1 výrobek, který Babiš stvořil samotný a oblažuje tímto Lidstvo. Děkuji ... :-)

9 2
možnosti
Foto

Pokud si půjde Babiš do basy, přijde to daňového poplatníka na půl milionů ročně. A vzhledem k tomu, že případná škoda už byla zahlazená, tak už není nutno se s tím dále zabývat.

2 0
možnosti
JH

Vy ale dokážete pobavit - třeba teď s tím čistým vínem:-)

Co Babiš?!, položit to měl před dvěma roky taky Trump, když ho obvinili ze spiknutí s Moskvou:-)

7 3
možnosti
Foto

Pokud bude podána obžaloba, tak preference ANO vyletí nad 35%. Tohle není ani tak o Babišovi jako o našem národu.

8 2
možnosti
SN

:-)....Pane Flaško, dávám velké +! Je to tak! Národ dovede ocenit člověka, který tu konečně udělal pořádek a zacvičil s těmi, kdo to tu od sameťáku, bez obav z trestu rozebírali. Čili....národ to má od většiny postižených v hlavě srovnané a také to oceňuje! R^R^R^

6 2
možnosti
OU
LV

Bohužel existuje. Žalobce může říci, že důkazů je málo nebo jsou slabé a před soudem neobstojí, a vyžádá si jejich doplnění. Za dva měsíce, které zbývají do konce promlčecí lhůty pro nedbalostní trestné činy, překvalifikuje na základě "důkazní nouze" celou věc, která je dosud šetřena jako úmyslný trestný čin, na neúmyslný, tím dosáhne jeho promlčení, a je po starostech. I kdyby to pak nakrásně měl někdo znovu otevřít a ukáže se, že se žalobce mýlil a že šlo o úmyslný trestný čin, otázka zní: Kdo to udělá a kdy? Do té doby bude Nevtípil odejit a bude klid.

1 0
možnosti