Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hnidopišské nimrání v textu pana Vyvadila je samozřejmě možné, ale soudnému člověku nic nepřináší. Je nutno se zaměřit na podstatu toho, co chtěl vlastně onen bloger říci a nemachrovat s margináliemi vygůglovanými někde na Wikipedii.

3 7
možnosti
Foto

jak uvedl úvodník Rudého práva

4 0
možnosti
MM

Já myslím, že dr.Vyvadil zanechal v historii blogů i Dnes výraznou stopu, málokdy se člověk setká s takovou zvráceností.

8 1
možnosti
ZD

určitě se neshodneme ve věci UA ...ale toto jste napsal dle mne ...dobře...máte karmu...hezký den...ZD...;-);-);-)

2 1
možnosti
VC

Pane Stejskale, inteligence u politika ještě nemusí být zárukou, že zastává ten "správný " názor. On totiž "správný názor" je ten, s kterým já souhlasím. Kupříkladu s Vámi stoprocentně souhlasím v otázce palestinských Arabů a Izraele. Nositele Nobelovy ceny míru však vůbec nemusím, je to socialista vláčený okolím,. Zatímco Putin, dle mého názoru, skutečně řídí své kroky sám, sebevědomně a  moudře. Ve věci Majdanu se asi vůbec neshodneme.

1 2
možnosti
VH

Jenže ten, kdo nezastává můj názor (vámi nazvaný "správný") ještě nemusí potřebovat svěrací kazajku. Tu bych potřeboval já, pokud bych takto nesmyslně hodnotil oponenty.

   Takže pro koho z článku pana Vyvadila vychází za kazajka?

2 0
možnosti
AS

A20d86a70m 77S14t59a64v64a

29. 7. 2014 9:05

"....Beneš, který na svoji tehdy prosovětskou naivitu politicky „dojel“.) ":Lubomíre Stejskale, neztrapňujte se jak Schwarzenberg s jeho Haagským soudem.... Nebude dlouho trvat a dějiny nám ukáží, kdo tam vskutku patří - za podporu terorizmu, který dnes rozbíjí opravdové evropské společenství a sounáležitost. Prezident Beneš dojel na svou naivitu vůči politice  Francii a Británii !!! vše ostatní již byl jen pouhý důsledek tohoto nehorázného politického podvodu Západu, ke kterému se schyluje i v dnešních dnech. O licitaci Západu s arabským světem ve věci Izrael  nemluvě. A to už vůbec ne o Britském předválečném postoji vůči Izraeli, právě který navodil i dnešní situaci v tom regiónu! Tak horlivě tu píšete ve věci Izraele, a nejste schopen si uvědomit, kde je zakopaný pes.

3 5
možnosti
VH

Máte pravdu. Na Benešovu prosovětskou naivitu (nebyl sám) nedojel ani tak Beneš, jako ČSR.

4 0
možnosti

Kvůli použité literární nadsázce nebylo třeba zase se tak rozepisovat. Jenom aby neplatilo úsloví o břevnu v oku svém.

2 2
možnosti
VH

Jo - ona to byla nadsázka. A ještě k tomu 'literární'!!!!

1 0
možnosti
JH

Proč jste to napsal???

2 1
možnosti
PU

P92e97t85r 34U51h64e73r

29. 7. 2014 8:31

No, musím říct, že jste to napsal opravdu velmi dobře R^ 

Jen myslím, že je to házení hrachu na zeď, Vyvadil se za nos nechytne, na to je moc samolibý a inteligence také moc nepobral. 

Každopádně ode mne karma!

10 2
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal