Senátorský puč aneb supi nad ÚVN

Hradní kamarila hlídá hlavu státu. Dědci z Valdštejnského paláce vyřkli číslo satana: § 66. Ve své senilitě jednu šestku zapomněli. Lidem zvolený Pán českých zemí Miloš Zeman nad svou zemí dosud bdí...

Úlisný Mefistův fámulus Fiala, kooptovaný chamtivou oligarchickou mafií, hodlá rozdrtit lidovládu: chce předhodit nebohého prezidenta dědkům z paláce a diskreditovat jeho statečnou ekipu.

 

Ve Valdštejnském paláci se koná satanská mše, staroši vyrývají do desek svých dubových lavic pentagramy. Ze dřeva kanou krvavé slzy. Velký Staroch posílá na Tchajwan žádost o tajnou zásilku pro povzbuzení ekonomiky. Přijetí zásilky je potvrzeno. Zásilka je na cestě, píše captain Morgan.

 

Dědky zfanatizovaný zhlouplý dav se jako supi slétá kol ÚVN, kde leží moudrý vládce, ale jeho branami neprojdou!

 

Zrada! Ředitel domu bolesti, stejně jako kdysi Hněvsa zrádně  poslal mečem svatého Václava na věčnost, tak i on poslal zlolajnou smrtící zprávu:

„Napsal jsem panu prezidentovi neschopenku!“ píše se v ní.

 

Spiklenci se této zprávy ihned chytli, nad Hradem a nad domem bolesti vyhlásili jménem lžikardinála Duky interdikt.

 

Věrný služebník Krista Ovčáček se právě modlil růženec, když ho tato hrozná zpráva zastihla. Přestal se modlit a na svůj twitter vložil obrázek panoramatu Petřína.

 

Když však upřel na obraz svůj zkoumavý pohled, uviděl jakýsi tajemný obrys v okně rozhledny, kterak pozoruje Prahu. Tu rozpoznav v něm pannu Marii přidal popisek:

„Krásný den vám přeji, milí přátelé.“

 

Ano, v Ježíšově duchu jedná pravý boží služebník Ovčáček: „Když tě někdo udeří na pravou tvář, nastav mu i druhou; a tomu, kdo se chce s tebou soudit a vzít tvé šaty, tomu nech i plášť.” (Mt 5,39 –40). Jeho vroucné modlidby jsou však davem oslyšeny, lepšolidi chystají tepláky pro něj i pro věrné obránce pána naší vlasti.

 

Věrní se však nedají zviklat; jako přátelé z křížovek Amis a Amil spolu jsou v životě i smrti spojeni kancléř Minář a jeho společník Nejedlý. Jich se interdikt netýká, jen baťka Putin a Kiril I, patriarcha moskevský a veškeré Rusy, tedy i Česka, jim může dát pokyn. A ten pokyn zněl: ???????????? ??????????! Bezpečí pro prezidenta!

 

Tím se řídí a budou řídit. Ať jim lógrem zmámená pražská kavárna spílá, jak chce. Jejich víra, Ovčáčkovy modlidby drží pana prezidenta při životě. A ještě něco! Generální tajemník Ústředního výboru komunistické strany Číny Si Ťin-pching poslal svému nemocnému českému kolegovi ženšen pravý v lihové lázni.

 

Krize v námořní dopravě zapříčinila, že kořen života v nálevu zatím ještě nedorazil. Ženšen se shodou okolností  nachází v témž kontejneru jako tajná zásilka pro dědky z Valdštejnského paláce z Tchajvanu: 81 čípků do škodovek.

 

Dorazí náklad včas?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | středa 20.10.2021 13:24 | karma článku: 18,63 | přečteno: 807x