Rebelka Jermanová - nerozdává koblihy ale buchty!

Paní Jermanová zavítala do města Mělník. Jeden občan ji obvinil, že je orgán. Stařík říkal, že peníze, jsou tragédie národa, paní hejtmanka se ohradila, že koblihy nejsou zdravé a ani není orgán a doma uklízí.  

Václav Dolejší ve svém pořadu zachytil návštěvu paní Jermanové Pokorné při úředním dni v regionu. Den se podobal volební kampani, ale kampaň to prý nebyla. Pokorně paní Pokornou přivítal pan radní Ctirad Mikeš, srdečně se spolu zasmáli čemusi, o čem vědí jen oni dva, nakonec jí Mikeš políbil ručku. To vše je v pořadu pana Dolejšího dovedně zaznamenáno.

 

Víte, mne se taková politická satira vůbec nelíbí. To dovede každý, sestříhat pořad, aby v něm dotyčný vypadal jako trouba. Zostudit paní Jermanovou není tak těžké. Nemusíte za ní ani jezdit do Mělníka, stačí se projet po silnicích Středočeského kraje. Nedivme se proto, že přenechala svého pohodlného superblba manželovi. Považte, jestli v pandemickém zmatku musela jezdit v nějakém kostitřasu po nerovných cestách, není divu, že podala trestní oznámení na záchranářku, pro šíření poplašné zprávy. Rozlámaný z cestování autem po shora již zmíněných cestách jejího hejtmanství by byl nervní každý. Je tedy dobře, že jde na ruku betonovému lobby, které chce dálnicí D3 zohyzdit celé dolní Posázaví. Dotazem, proč raději neopraví silnice, které jsou v úděsném stavu, jí zatěžovat nikdo nebude, ještě by ho poslala před popravčí četu.

 

O politicích by se mělo psát tak, abychom se pochopili jejich drobné ústřely, které se mohou stát při jejich úsilí něco změnit. Politici jsou také lidi, i když to tak někdy nevypadá. Paní hejtmanka se svou vůlí a pracovitostí zasloužila, aby v minulých volbách stanula na čele volební kandidátky za hnutí ANO, a vyhrála. Nyní je tam znovu. Zlí jazykové tvrdí, že ji pan Babiš nemusí. Paní hejtmanka o ničem takovém neví.

 

Věřím jí, ona totiž vůbec nepostřehla, že Středočeskému kraji škodí. Bude-li však znovu zvolena, pak je to jen můj dojem.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ja-nejsem-organ-zlobi-se-hejtmanka-a-misto-koblih-nabizi-radeji-buchty-114735

Autor: Jan Lněnička | pondělí 10.8.2020 13:58 | karma článku: 15,51 | přečteno: 454x