Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja si naopak myslim, ze osmasedesaty by se pripominat mel, ted tim tuplem a hlavne tem, kteri ho nezazili. Vysvetlovat proc by bylo nosenim Jaklu do IVK ...

1 0
možnosti

Vy jste si po 89. nepomohl. Normální lidi do té své partičky netahejte.

1 0
možnosti

Nemohu se zbavit dojmu, autore, že vám se ta russká okupace vlastně líbila. Proto si nikdy nebudeme rozumět.

2 0
možnosti

J44a80n 82R79á27ž

23. 8. 2023 15:57

Jsme v civilizačním průšvihu. Čili jsme na konci historické etapy, kdy euroamerická civilizace dominovala světu. A jak vstanout z popela, obrazně řečeno, má za úkol nastupující generace, kterou rok 1968 opravdu zajímá ještě méně, než kolik má Petr Fiala lajků na svém instagramovém profilu. Není důvod se tomu nijak divit..... je to pro ně dávná historie.

1 0
možnosti

"V současnosti vystřídají Rusy Američané". Kdy se nás chystají napadnout? Máte nějaké přesnější informace?

3 0
možnosti

Nás kdysi pan učitel dějepisu učil, že režim, který má sám hodně másla na hlavě, bude neustále vytahovat a špinit starý režim, podobně jako biblické "vidí třísku v oku cizím, aniž vidí břevno v oku svém". Musím říct, že r. 1968 už nezajímá ani důchodce. Kdyby nám ho tu neustále neomílala média, nikdo po něm ani nevzdechne. Hodně lidí má svých problémů dost a odmítá se vrtat v minulosti, kterou stejně nezměníme. Po starém režimu touží možná ti, co se tehdy měli dobře, většina to ale rozhodně nebyla. A mladí lidé se dívají hlavně do budoucnosti.

5 0
možnosti
Foto

Zajímá. Ty co jej zažili, někteří dosti natvrdo. Ale i historiky, resp. rádobyhistoriky, umělce i ,,umělce", i ,,vykladače" kde čeho, JAK SE KDY ZROVNA KOMU HODÍ.

1 0
možnosti

J52a67n 44R95á81ž

23. 8. 2023 16:08

Mne rok 1968, a ještě víc to, co po něm následovalo, zasáhlo osobně hodně, ale je to dnes také jen vzpomínka. Sice hodně trpká, ale není to nic k čemu je dobré se vracet.

Celkem závidím mentalitu dnešních mladých, že to co bylo včera a to není pro jejich dnešní život podstatné a tak se tím nezabývají. My to nejsme schopni chápat, ale je to realita myšlení mládeže, kterou musíme vzít jako fakt . Uvědomil jsem si to až po delších diskuzích se svými vnoučaty a jejich kámoši, kteří mají většinou universitní vzdělání.

1 0
možnosti
Foto

Vy musíte mít hodně smutný život.

7 1
možnosti

J39i56r82i 52B25o27r

23. 8. 2023 9:02

Pokud potřebujete psychologa tak já vám ho seženu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 29,62
  • Průměrná čtenost 1014x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik