Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P97e97t70r 55B67u50r47i29a40n

18. 5. 2024 16:23

Kompletní údaje na lístku se tisknou z už naprogramované paměti. Asi těžko by řidič tiskl každý lístek separé tak, že by tam údaje zadával sám na klávesnici. To dá logika.

Z toho vyplývá, že i cena lístku je předem daná. Rozdílnost cen vychází z rozdílnosti trasy od A do B, bývají jiné vzhledem k denní době.

A asi těžko vám podá lístek na 15kč a řekne si o 20kč, to byl byl tento blog hodně o jiném řevu.

Pokud jste se s ním hádal, je to jako se hádat s pokladní v supermarketu o ceně výrobku s tím, že před půl rokem jste to stejné kupoval levněji a že to tak chcete a že víc nedáte.

S vámi musí zažívat vaše okolí trvalý každodenní myšlenkový lunapark.

0 0
možnosti
Foto

Nedivím se, že řidič znervózní, spatří-li Vás mezi cestujícími.

1 1
možnosti
AL

Řidič za sebou měl možná náročnou směnu s busem plným bedilních cestujících a pak ještě někdo přijde a spustí na něj, ať si laskavě ujasní cenu. 66% šoférů by to vytočilo.

2 0
možnosti
Foto

Autobus jezdí poloprázdný. Kdyby měl za sebou náročnou směnu, sotva by byl takhle vzteklý. Ale je to vlastně jedno, asi už na to zapomněl. Já se pak mohl užít cestu z kopce a vo tom to je.

0 0
možnosti
Foto

Ruská sborná na MS chybí stejně, jako chybí ostře pálivý kečup ve svatebním dortu.

18 3
možnosti
Foto

Vždyť je to jediné kolbiště, kde ty Rusáky můžeme porazit. No nic, dnes hrajem, a tak držme našemu týmu palečky.

1 3
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1014x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik