JB

J95i57r53i 85B40o46r

2. 6. 2024 18:54

69% Čechů by věnovalo část Ukrajiny Rusům aby byl mír. To je nejhloupější argument který se tady objevuje. Nevím jak nazvat člověka který to použije. Vlastně vím ale to by nepřišlo.

Foto

Tak Lněnička by rusákům věnoval klidně celou Ukrajinu i s kusem Polska. A kdo ví, jestli by nenabídl i Česko.

PB

Z toho dortu pejska a kočičky, který jste tak pokrokově upekl, čouhají jak pěst na oko dvě násady od krumpáče.

Ta první se jmenuje "Nenávidím tuhle vládu a budu proti ní lhát cokoliv" a ta druhá "Jsou voškliví na mé milované Rusko a může za to USA".

V obou případech potom zdůrazňujete, že až nás Rusko vyhladí do poslední hřebíku, může za to USA, NATO a Fiala.

Co mě však zaujalo nejvíc, je ta lživá manipulace o tom, kdo a jak si přeje mír. Dáváte odkaz na "69 % Čechů pro ukončení války na Ukrajině i za cenu ztrát jejího území", u toho si otíráte očička kapesníkem od slz nad ukrajinskými lidskými životy a pokládáte samo sebou, že když se Ukrajina přestane bránit, Rus přestane vraždit. Nevím, kdo vám takovou herdu nacpal do hlavy, ale fakt ne. V Buče se taky nebránili.

Už si jednou provždy uvědomte pár faktů: Rus fakt nevtrhl v tancích na Ukrajinu proto, aby jednal míru, vy, ani žádní jiní zastydlí hipisáci nemáte právo rozhodovat a mluvit za napadenou zemi a její občany, a Rus se vám na ty vaše homeopatické pomatenosti typu "pojďme, budeme od teď na sebe hodní", vykašle.

Kdo vám nabulíkoval, že se spokojí jen s tím územím, které už má a zanechá agrese? Tak to by mě fakt zajímalo, protože nic takového neříká ani on, ani nikdo.

Když už jste takový avantgardní investigativec, mohl jste si s pomocí google lehce zjistit, jaká vyděračská ultimáta si klade Rus za to, že přestane vraždit.

Třeba ukrajinské území o která si řekne, zavedení ruštiny, decimace ukrajinské armády, přerušení veškerých styků se západem, revize jejich Ústavy, kontrola Ukrajiny ze strany Kremlu a hlavně legitimita jejich agrese a to znamená "denacifikaci" na ruský způsob. Jestli nevíte co to je, tak to je vyvraždění desítek milionů civilistů v době míru tak, jak to už Rusko jednou předvedlo.

A to zní úplně jinak, než to vaše prolhané: pro ukončení války na Ukrajině i za cenu ztrát jejího území, že?

Víte co, sbalte si ten článeček do ruličky, vylezte v Kyjevě z letadla a zahalaste: přivezl jsem vám mír!

ZH

Podsouváním nepřátelských slátanin válku Ukrajině nevyhrajete. Většinu toho, co tvrdíte autor vůbec nenapsal, ani neměl na mysli.

MK

Věta "Miluji Putina a chci kapitulaci Ukrajiny" by úplně stačila. Na co tak dlouhý článek?

JP

Blogere, jste zbabělec nebo zrádce a proruský kolaborant? Nebo vše v jednom? Jak by ten Váš mír měl vypadat a jak byste ho chtěl dosáhnout? Putin jasně řekl, že Ukrajina nemá nárok na existenci, že musí být součástí Ruska. A že chce geopolitický návrat před rok 1997, týká se to tedy i nás. Proto také první útok vedl na Kyjev a ne na území s tzv. ruskou menšinou - o které však není vůbec slyšet.

JZ

Tam jasně, Rusko přepadlo Ukrajinu a provokuje v Pobaltí, ale NATO chce třetí světovou válku.

PV

P17a11v92e24l 13V40é95b78r

2. 6. 2024 18:44

A ke všemu Izrael přepadl mírumilovnou, do té doby poklidnou a vzkvétající Palestinu...

Foto

Když si vytáhnete některé fráze z blogu autora, tak si říkáte, že může mít někdo tolik drzosti napsat takové množství pravd v jednom článku. I ruští propagandisté se propadají hanbou a závistí:

Izrael decimuje Palestince na území Gazy....Podobně jako na Ukrajině se chystá převrat - euromajdan v Gruzii

.....Česká smečka vládních hujerů zřejmě zcela rezignovala na svou povinnost starat se o bezpečí svých obyvatel....sháněním munice pro Ukrajinu od pochybných obchodníků se smrtí se snaží zalíbit USA.....Takto devotní snad nebyli vůči Sovětskému svazu ani komunisti.....69 % Čechů pro ukončení války na Ukrajině i za cenu ztrát jejího území....56 % Čechů domnívá, že bychom měli být rozkročeni mezi Východem a Západem....

Když řeknu, že lži by se neměly publikovat, budu označen za toho, kdo chce cenzuru. Přál bych autorovi ozdravný pobyt v Moskvě. Třeba by se příjemně proletěl z 10. patra.

Foto

Čurdové byli vždycky a jsou do dnes. Viďte?

JZ

Můžete jet demonstrovat za mír do Ruska před Kreml, aby to mělo efekt.

To hnutí "Tupohlaví", které jste založil, na vás sedí jako zadek na hrnec.

JK

Chcimír je člověk, který si myslí, že mír nastane, když se s rusákama dohodnete, že přestanou střílet.

  • Počet článků 395
  • Celková karma 28,00
  • Průměrná čtenost 1017x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik