Zaslouží si politici tak vysoké platy?

 Odvoláváme co jsme řekli, rušíme co jsme nařídili, vracíme se k původnímu plánu, teď už víme, kde se stala chyba a jak na to, takže když nám dáte své hlasy, bude do budoucna už všechno skvělé.

Politici mají řešit problémy a zjednodušovat občanům své země život, někdy to vak vypadá, že ho naopak čím dál více komplikují.

S velkou slávou zavedená EET se snad prý bude rušit, podobně jako se před časem rušil třetí důchodový pilíř, jak se rušily a nově zaváděly poplatky v nemocnicích, a takových příkladů bychom našli spoustu. Otázkou je, zda jsou naši politici tak nekompetentní a neuvědomují si, jaké zmatky dělají-v tom případě jak naznačuje titul je otázkou, není jasné zač berou tak vysoké platy-anebo to dělají naschvál, aby zkrátka vykazovali nějakou aktivitu tím, že stále něco ruší, zavádějí a inovují aby si ty přemrštěné platy přece jenom nějak zasloužili  odůvodnili svou existenci.

A tak vymýšlí a zavádí už vymyšlené, ale pozapomenuté, aby to pak zase mohli rušit a nahrazovat staronovými popřípadě lehce pozměněnými projekty. Když se nedávno plošně zakazovalo kouření v hospodách, všechny námitky  smetli ze stolu s tím, že v rámci EU to tak prostě být musí. Sousední Rakousko nám teď ukazuje, že je možné i jinak.

Snad poslední ukázkou bezmoci našich politiků je komentář pana Babiše, když polský  Donald Tlusk na  včerejším setkání ostře kritizoval snahu EU vnutit nám kvóty ohledně imigrantů: Konečně někdo řekl co si myslíme i my.

Tak si říkám, že to můžeme být na naši politickou reprezentaci skutečně pyšní

 

 

 

 

 

Autor: Libuše Palková | pátek 15.12.2017 21:44 | karma článku: 28,45 | přečteno: 1469x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53