Vyšinutý feministky

Pánové, prosím vás, nestřílejme si do vlastních řad. Jako by nestačily ty vyšinutý feministky co tvrdí, že muži jsou zvířata, kterým jde jen o sex a žrádlo. Místo abychom se proti nim semkli, tak jim ještě tak hloupě nahráváte.

Honza šel z práce a moc se těšil na svou ženu Zuzanu. Jsou spolu už pět let, a pořád láska jak trám-teplé večeře a pravidelný sex, prostě splývání duší. No co víc si přát?

Kdo z vás to pánové má?
Velmi nemile ho proto překvapilo, když dorazil domů a zjistil, že z kuchyně se neline libá vůně probublávajícího gulášku, a manželka místo aby ho vítala v sexy prádélku a podvazcích, jako obvykle, pobíhala po chodbě ve značkových teplácích a balila  si tašku.
"Kam jdeš? Co se stalo?" divil se Honza a nemohl věřit svým očím.
"Jdu do posilovny"...odsekla, hodila do tašky navrch ještě ručník, a rázným pohybem zavřela zip.
"Co tě to proboha popadlo?"  nechápal.
"Četla jsem dneska článek o tom, že muži odcházejí od partnerek s ochablými tkáněmi,  tak jdu cvičit."
"Ale no tak, kolikrát jsem ti říkal abys nečetla ty přiblblý časopisy pro ženy. Píšou tam samý vyšinutý feministky, který nenáviděj muže, a protože samy nejsou schopný žít v harmonickým manželství, tak se snaží to znechutit a podělat ostatním. Nebo snad nevěříš, že existují muži, kteří své ženy milují jen pro jejich nitro, a na vzhledu jim zas tak nezáleží? V životě jsou podstatnější věci než zevnějšek," dodal a uvědomil si, jak mu kručí hlady v břiše.
"Nenéééé...tohle nepsala žádná blbá feministka, ale chytrej chlap. A odborník na hloubky lidské duše k tomu. U manželek s povadlými tkáněmi podle něj zůstávají jen zoufalci, co nemají odvahu změnit život."
"Ale hloupost," zabručel Honza. "Copak nevěříš na skutečně spokojené manželství založené na opravdových hodnotách? Copak spolu nejsme šťastní? A podívej se kolem, co je všude harmonických  naplněných vztahů, a štastných vyrovnaných ženáčů, kteří se vyžívají v tom, že mohou doprovázet své drahé polovičky na nákupy, a píší pak ódy na své moudré milované ženy a na radosti života ve dvou."
"Hele tohle napsal specialista na duševní poruchy, a těm já bezvýhradně věřím. Navíc stárnoucí ženy, které nemají pevné tkáně, podle toho odborníka a jeho celoživotních zkušenosti, neumí vlastně vůbec žít a být šťastné, jsou nevyrovnané  a jen si stěžují. Nezlob se, já takhle dopadnout nehodlám . Ohřej si k večeři párek a ani na mě nečekej."

Popadla  tašku a vykročila ke dveřím.  Pak se zastavila a ohlédla na zkoprnělého Honzu: "Jo a miláčku, po večeři si ho vyhoň u počítače, protože z toho cvičení přijdu tak vorvaná, že na sex nebudu mít nejspíš vůbec sílu ani náladu."

Zabouchla za sebou a byla pryč.

Honza nevěřícně zíral na zavřené dveře. A pak že nám instituci tradičního manželství ničí jen homosexuálové a pošahané genderové aktivistky. Stačí jeden článek renomovaného odborníka a mé šťastné manželství je v hajzlu.Honza se odšoural do kuchyně, aby si udělal večeři.

Jestli já někdy narazím na toho blba, co píše tyhle krávoviny, tak mu snad rozbiju hubu, pomyslel si a vztekle vrazil párek do mikrovlnky.
.

Autor: Libuše Palková | středa 7.11.2018 9:55 | karma článku: 38,03 | přečteno: 13800x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53