Výběr partnerky podle barvy genitálií?

Když jsem slyšela poprvé, že nejnovějším hitem v péči o krásu ženy je nechat si vybělit vagínu, myslela jsem, že je to nějaký vtip. Ale vypadá to, že to myslej vážně.

Prý to ženu omladí. Když si uvědomím, kolik manželství se u nás ročně rozpadne a kolik mužů opustí své opotřebované ženy, aby si našli novou a mladší, tak mě napadá, že by ten zákrok měl být hrazen ze zdravotního pojištění, aby si ho mohla dovolit každá starší žena a předešlo by se spoustě osobních a rodinných tragédií.  Kolik rozpadlých rodin a dětí vyrůstajících bez táty by se tak dalo zachránit.Žádný chlap u rozvodu neřekne, že se rozvádí, protože ji jeho ex nemá dost vybělenou, většinou tvrdí, že hledají porozumění a lásku, kterou jim původní partnerka už neposkytuje. A většinou, světě div se, najdou porozumění u mladší. Tak jestli to bělení skutečně souvisí s omlazením a chlapům jde jen o to, abyste ji měla pořád svěží a mladou a vybělenou, tak vlastně máme recept na záchranu spousty manželských vztahů. Ale proč nám to nikdo neřekl dřív? Celý život nám chlapi lžou a valí do hlavy, že hlavní je být hezká a usměvavá, pracovitá, milá, pozorná, přiměřeně chytrá-pozor ne moc, to je horší než být blbá, že ho máte krmit a chválit, starat se o něj a žehlit mu košile a vařit svíčkovou, promíjet nevěry a chození do hospody….A teď najednou zjistíme, že stačí si ji nechat vybělit a máte ho otočenýho kolem malíčku.V jedné z diskuzí na sociálních sítích, kde se to probíralo,  jsem se zeptala, jestli to funguje i u mužů, tedy jestli si muži také bělí penisy, aby omládli.

Odpovědí mi bylo jen: No paní to už je příliš!

Nevím jestli diskutujícímu připadalo příliš slovo penis, ale na druhé straně, když mu nevadila vagína, tak coby žejo? Spíš ho asi vyděsila myšlenka, že by muži měli podstupovat něco tak nepříjemného a možná i trochu potupného. Zatím se chlapi omlazují tím, že si seženou mladší partnerku, ale opravdu si myslí, že vedle mladé starý vypadá mladší? Často naopak, její mládí jen podtrhne jeho věk, a on vedle ní vypadá jak její dědeček. Navíc mladice mívají vyšší nároky, takže může partnera fyzicky i finančně zruinova. Náklady na vybělení genitálií by tak mužům vyšly přece jenom levněji, než vydržovat mladou ženu. Ale konec konců, ať si chlapi dělaj co chtěj, hlavně ať nechaji  i nás na pokoji a  nevymýšlej  pořád nějaké pitominy.

 Anebo myslíte, že to vymyslela ženská?

Autor: Libuše Palková | středa 26.7.2017 21:21 | karma článku: 42,68 | přečteno: 13807x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53