Sex po telefonu

Sex po telefonu je dalším ze způsobů dnešní doby, jak z osamělých mužů vytáhnout nějaké prachy. Jestli si přitom ti chudáci opravdu užijí či, ne je otázkou.

V jednom starším italském filmu si pan účetní Fantozzi stěžuje, že jeho žena si dovolila zestárnout, a její povislá ňadra a neforemná zadnice jsou důvodem, proč jejich manželství už za nic nestojí (rozuměj, že jemu už nestojí). Tělesné nedostatky své ženy, ač sám není žádný krasavec (naopak je to obézní sulcovitý vepřík), považuje za ospravedlnění k tomu, aby většinu domácího rozpočtu utratil za volání na erotické linky, kde si od placených telefonistek nechá vyprávět o jejich krásných tělech a o tom, co by s nimi mohl dělat, kdyby nebyl impotent (ač je přesvědčen, že kdyby jeho žena nebyla tak ošklivá tak by impotentní nebyl).

Nešťastná manželka, aby zachránila domácnost před bankrotem a umožnila svému milovanému tlusťochovi jeho libůstku financovat, se sama do jedné takové agentury přihlásí, a vykládá po telefonu prasečinky cizím mužům, aby vydělala peníze, které pak její muž utratí, aby mohl poslouchat prasečinky od jiných žen.

Až jednoho dne chudák ženská zjistí, že jedním z jejích blahem slintajících klientů je právě její manžel. Skončí to celé sice happyendem, pan účetní si uvědomí, jak moc ho jeho žena miluje a že navzdory její povislé zadnici je to vlastně anděl. Ale ukazuje to, že podle pravidel této společnosti je nedokonalost ženského těla legitimním důvodem k mužově nespokojenosti a příčinou jeho neschopnosti v sexuální oblasti, zatímco o nedokonalosti mužského těla nepadne ani slovo-jeho povadlá zadnice, velký pupek a lesknoucí se pleš manželce nejen nesmí vadit, naopak, ona je celá šťastná že se jí ta obézní plešatá obluda vrátí do milující náruče.

Diváka napadne, kdyby si ta ženská radši zaplatila plastickou operaci, místo aby financovala erotické fantazie svého muže, mohla z toho vyjít se ctí a sebeúctou.

Ale takto to vyzní jen jako návod a varování pro ženy, že pouze naprosté sebeobětování pro mužovo blaho je v zájmu zachování manželství to nejdůležitější.Takže ač technologie dnešního světa se vyvíjejí, a muži nemusí kvůli sexuálním radovánkám vyrážet někam do veřejných domů, ale užívat si v klidu a pohodě domova, určitá schémata naopak zůstávají v hlavách některých lidí stejná jako ve středověku.

Autor: Libuše Palková | středa 8.11.2017 14:04 | karma článku: 21,69 | přečteno: 1289x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53