Promenáda v plavkách na miss zrušena

Další zdrcující zpráva a těžká rána všem mužům planety a jeden z nejzávažnějších problému dnešního světa-po zrušení polonahých hostesek a roztleskávaček na sportovních událostech  či omezení nahotinek na obálce časopisu Playboy.

Podle posledního článku paní Šichtářové se zdá, že snaha vidět u ženy kromě těla v plavkách také její inteligenci a osobnost, automaticky znamená, že dotyčná je obluda. Autorka a jeji fan club zřejmě nikdy neslyšely pojem kalokagathia-podle Řeků  ideál souladu krásy těla a nitra. Takže krásná žena když je oblečená už není krásná? Tak to abychom chodily na přijímací pohovory v plavkách?

Toto klišé-že žena je buď krásná nebo chytrá ale  nikdy ne obojí, je zřejmě nezničitelné. No zkuste se promenovat v plavkách se zataženým břichem při vědomí, že na vás všichni čučí a hodnotí velikost vašeho zadku a poprsí. Navíc se zataženým břichem se mluví dost špatně. A soustředit se na to, abyste si při chůzi na vysokých šteklích nezvrkly kotník a neupadly, to zas  vylučuje možnost soustředit se na cokoliv jiného. A neustále diety a cvičení, ke kterým jsou misky podrobeny, ubírají tělu energii-takže já ty holky obdivuju, že tohle vše podstupují.

Celý článek paní Šichtářové působí  spíš jako by ho napsal chlap naštvaný, že nebude moci očumovat nejkrásnější dívky planety v plavkách-tím spíš jsou nelogické narážky na levičáky, kteří prý za tím stojí. Ti totiž naopak prosazují heslo všechno všem-tedy pohled na exkluzivní krásky i pro ty nejchudší losery-tohle je návrat pravého kapitalismu-exkluzivita patří jen exkluzivitě-napříště se miss a  nejkrásnější dívky planety budou producírovat v plavkách či bez nich jen na soukromých party u bazénu miliardářů, kteří mají na to, aby za ten pohled zaplatil. Spíš než levičáky z tím vidím pravičáky a typicky racionální kapitalistický kalkul: Proč dávat mužům zadarmo něco, za co jsou ochotni platit?

A obyčejný dělný lid utře.

Slzu lítosti nad tím, že nebude mít co očumovat. Jeden z diskutujících to vyjádřil asi takto:

Autor: Libuše Palková | neděle 10.6.2018 12:36 | karma článku: 15,83 | přečteno: 1391x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53