Přežil útok Boko Haram ale v Itálii našel smrt

V červenci to budou dva roky kdy byl v Itálii zabit nigerijský žadatel o azyl, který předtím přežil útok na  kostel v Nigérii, během něhož byla vyvražděna téměř celá rodina.

Emmanuel  Chidi Namdi, 36-letý Nigerijec utekl i s manželkou do Itálie V městečku Fermo v kraji Marche, kde chtěli začít nový život, byla během procházky jeho žena obtěžována pravičáckým fotbalovým fanouškem, Když se ji manžel snažil bránit, byl umlácen k smrti. Není to první ani poslední případ, kdy byli imigranti v Itálii napadeni, takže obrázek, který se nám tu někteří blogeři snaží vylíčit není zcela přesný- Ekonomická situace Itálie není růžová a tak je jasné, že politici musí najít a označit příčinu.Před pár lety to byl zaostalý jih Itálie a jeho obyvatelé, dnes jsou to imigranti.A za pár let to budou třeba marťaní?

7 July 2016 • 12:50pm

A Nigerian asylum seeker has been beaten to death after stepping in to defend his wife from an apparently racist attack by a Right-wing football fan in a small town in northern Italy.

Emmanuel Chidi Namdi, 36, and his wife, Chinyery, fled to Italy last year after surviving a violent attack on a church in Nigeria by the Islamic extremist group, Boko Haram, in which members of their family were killed.

The couple was walking through the town of Fermo in the Marche region on Tuesday, when they were reportedly abused by the supporter of a local football club.

zdro-https://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/07/nigerian-refugee-who-fled-boko-haram-beaten-to-death

Autor: Libuše Palková | pátek 15.6.2018 11:37 | karma článku: 17,09 | přečteno: 1579x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53