Pozor-imigrant vám sní i poslední sušenku

Na italských sociálních sítích jsem nedávno našla obrázek, jak u stolu sedí italský politik, italský volič a imigrant. Před nimi je na stole talíř s dvanácti sušenkami. Politik shrábne jedenáct sušenek a strčí si je do kapsy.

A pak se obrátí na italského voliče a řekne: Pozor, imigranti jsou schopni vám sežrat i poslední sušenku.

Nemůžu zde obrázek publikovat, protože bez autorizace dnes nemůžete nic, (a to si myslíme, že máme čím dál více svobody). Ale snad se mi podařilo vám ho alespoň popsat. Ten nejmenovaný italský politik je velice známý a celé to velmi trefně vystihuje dnešní stav Itálie, potažmo Evropy, a vlastně světa když uvážíme, že také USA řeší podobný problém s imigranty z Mexika a  Latinské Ameriky. Je to pár let kdy světem, hlavně Evropou otřásla ekonomická krize způsobená hlavně bankovním sektorem. Hlavním úkolem politiků je vždy odvrátit pozornost lidí od pravých příčin toho, co se kolem nás děje, a zaměřit zlost lidí, pramenící z frustrace a zklamání, někam jinam. Jednoduchý a zaručeně fungující mechanismus.

Do toho zapadají například zprávy typu: Maročan v Itálii osahával  školačku-máme tak nezvratný důkaz, že muslimové jsou zvrhlíci a islám je zhoubná ideologie. A lidé, aniž by  se zamysleli nad tím, že právě Euroamerická kultura je doslova zavalena pedofilní pornografií, že tyto případy se vyskytují právě mezi vysokými politiky nebo církevními hodnostáři-tedy těmi, kteří nám o morálce neustále kážou, začnou souhlasně bučet o tom, že je nutno  naši civilizaci před barbarskými zvyky chránit.

Tak hlavně aby třeba Egypťané, pod vlivem případu Kramného, který tam zavraždil ženu s dcerou, nezakázali do země vstup všem českým turistům s obavami o své ženy a děti. Stačí, aby se podobných případů chytil nějaký egyptský novinář a vytrvale masíroval veřejné mínění (mohl by zmínit třeba spisovatelku Monyovou, rovněž zabitou manželem) a může se stát, že příště vás do Egypta ani nepustí, anebo se k vám a priori budou chovat jako k potencionálnímu násilníkovi.

A můžete stokrát vysvětlovat, že jste slušný člověk a zabíjení manželek není v Česku folklórem. Většina místních, kteří v Česku nikdy nebyli  žádné Čechy osobně neznají a vědí o nich jen ze zpráv-třeba právě té o zabití Češky  jejím manželem během dovolené,  tak ti budou mít hned jasno kam vás zařadit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Palková | pátek 22.6.2018 18:07 | karma článku: 22,37 | přečteno: 2536x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53