Diskuse

Nymfomanky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fakt nymfomanky existují ? Přihlásí se mi nějaká ?

0 0
možnosti

J46a27n 71H88u30r13k19a

2. 12. 2018 0:10

...sakra musel jsem zajít k zrcadlu nejsemli potrefená žena hmm...chyba bude asi někde jinde...prostě miluji prohánění partnerky;-DR^

1 0
možnosti
Foto

hlavní je žít tak abyste měl na co vzpomínat pane Hurko-tak prohánějte dál;-)

0 0
možnosti

>No není ta italština krásná?<

Krasna je, to je bez debat. Ale jak vas ctu, vypada to, ze cestina - ac mene krasna - ma bohatsi zasobu slov pro hmyz a zenske vybaveni.

0 0
možnosti
Foto

bohatší čeština určitě bude ale italština je moc poetická romantická hudebně lahodící-určitě nějaký důvod bude proč opera v italštině zní jinak než v němčině-děkuji paní Ivo za komentář a hezký začátek nového týdne:-)

0 0
možnosti
Foto

Libuš, manžel nenechává mokrý ručník na zemi, a i kdyby nechal rozhodně bych na něj neječela. Moc na něj neječím ani, když jsem v právu :)) Ani nevím, jestli umím ječet.

Podle tvého článku jsem zjistila, že jsem asi nemocná :))

0 0
možnosti
Foto

Bohunko ber to s rezervou a nezoufej- kdybych sama sebe hodnotila podle svých článků tak jsem asi chlap-já totiž občas někde taky zapomenu mokrý ručník;-)

0 0
možnosti
Foto

Článkem jste mi připoměla pár nepublikovatelných životních zážitků. Karma:-)R^

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Vladimíre nepublikovatelné zážitky bývají ty nejlepší-také jich pír mám;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud se bez přítomnosti žen sejde pár mužů, probere se sport, politika a po pár sklenkách se automaticky diskuse stočí na téma ženy.

Vždy jsem pozorně poslouchal, je to poučné téma. Díky spletitým cestám osudu jsem nezkysl v jedné vsi, jedné práci, a jedné hospodě, ale cestou životem jsem pobyl krátce či déle, asi na dvaceti místech. Díky tomu jsem vyslechl na téma ženy velké množství názorů a příběhů. Ženy byli na mé otázky skoupější. Mezi muži a ženami je na toto téma nepřekonatelná bariéra. Manželka řekne víc kamarádce, než manželovi po padesáti letech manželství.

Každou noc i den se na zeměkouli v postýlce pomilují, (střelím cifru od boku,) dvě miliardy mužů a žen. Přesto, se o tomto pěkném zážitku, veřejně nesmíme moc mluvit a psát. Jako by to bylo cosi špatného. Rád si vaše blogy přečtu.

1 0
možnosti

>Přesto, se o tomto pěkném zážitku, veřejně nesmíme moc mluvit a psát. <

To bych nerekla. Pise a mluvi se o tom dostatecne. Jestli to pro vas neni dost, tak by o vas pani Palkova mohla napsat odborny clanek. :)

0 0
možnosti
Foto

...je naopak tichá a působí melancholicky, avšak její oči prozrazují neobvyklou smyslnost...

V tomto případě naopak! zastavit výtah v mezipatře a hurá na to. Takové jsou nejlepší, je jich bohužel jako šafránu ale frigidních či s malým zájmem je mnohem a mnohem více. Co o nich říká enciklopedie? :-/

1 0
možnosti
Foto

netuším s frigiditou nemám zkušenost jen vám děkuji že jste se nepustil ještě do rozboru mé fotky u blogu;-D8-oděkuji za komentář pohodový den a hodně milých spolucestujících při jízdě výtahem;-D

1 0
možnosti

P84e42t72r 46S71k19á68c16e56l

28. 11. 2018 23:19

Ono taky platí od moudrých, v tomto případě od Hippokrata:

Nemoc nepadá z nebe. Nemoc je důsledkem malých každodenních prohřešků. Až je prohřešků dost, propukne nemoc...

1 0
možnosti
Foto

jak vyplývá z komentáře pana Kouby některé nemoci mohou být pro muže vítané dík a přečtení;-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji Vlastičko za nákuk a pohodový večer:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik