Diskuse

Nymfomanky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Fakt nymfomanky existují ? Přihlásí se mi nějaká ?

0 0
možnosti
JH

J74a46n 70H48u70r19k86a

2. 12. 2018 0:10

...sakra musel jsem zajít k zrcadlu nejsemli potrefená žena hmm...chyba bude asi někde jinde...prostě miluji prohánění partnerky;-DR^

1 0
možnosti
Foto

hlavní je žít tak abyste měl na co vzpomínat pane Hurko-tak prohánějte dál;-)

0 0
možnosti
ID

>No není ta italština krásná?<

Krasna je, to je bez debat. Ale jak vas ctu, vypada to, ze cestina - ac mene krasna - ma bohatsi zasobu slov pro hmyz a zenske vybaveni.

0 0
možnosti
Foto

bohatší čeština určitě bude ale italština je moc poetická romantická hudebně lahodící-určitě nějaký důvod bude proč opera v italštině zní jinak než v němčině-děkuji paní Ivo za komentář a hezký začátek nového týdne:-)

0 0
možnosti
Foto

Libuš, manžel nenechává mokrý ručník na zemi, a i kdyby nechal rozhodně bych na něj neječela. Moc na něj neječím ani, když jsem v právu :)) Ani nevím, jestli umím ječet.

Podle tvého článku jsem zjistila, že jsem asi nemocná :))

0 0
možnosti
Foto

Bohunko ber to s rezervou a nezoufej- kdybych sama sebe hodnotila podle svých článků tak jsem asi chlap-já totiž občas někde taky zapomenu mokrý ručník;-)

0 0
možnosti
Foto

Článkem jste mi připoměla pár nepublikovatelných životních zážitků. Karma:-)R^

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Vladimíre nepublikovatelné zážitky bývají ty nejlepší-také jich pír mám;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud se bez přítomnosti žen sejde pár mužů, probere se sport, politika a po pár sklenkách se automaticky diskuse stočí na téma ženy.

Vždy jsem pozorně poslouchal, je to poučné téma. Díky spletitým cestám osudu jsem nezkysl v jedné vsi, jedné práci, a jedné hospodě, ale cestou životem jsem pobyl krátce či déle, asi na dvaceti místech. Díky tomu jsem vyslechl na téma ženy velké množství názorů a příběhů. Ženy byli na mé otázky skoupější. Mezi muži a ženami je na toto téma nepřekonatelná bariéra. Manželka řekne víc kamarádce, než manželovi po padesáti letech manželství.

Každou noc i den se na zeměkouli v postýlce pomilují, (střelím cifru od boku,) dvě miliardy mužů a žen. Přesto, se o tomto pěkném zážitku, veřejně nesmíme moc mluvit a psát. Jako by to bylo cosi špatného. Rád si vaše blogy přečtu.

1 0
možnosti
ID

>Přesto, se o tomto pěkném zážitku, veřejně nesmíme moc mluvit a psát. <

To bych nerekla. Pise a mluvi se o tom dostatecne. Jestli to pro vas neni dost, tak by o vas pani Palkova mohla napsat odborny clanek. :)

0 0
možnosti
Foto

...je naopak tichá a působí melancholicky, avšak její oči prozrazují neobvyklou smyslnost...

V tomto případě naopak! zastavit výtah v mezipatře a hurá na to. Takové jsou nejlepší, je jich bohužel jako šafránu ale frigidních či s malým zájmem je mnohem a mnohem více. Co o nich říká enciklopedie? :-/

1 0
možnosti
Foto

netuším s frigiditou nemám zkušenost jen vám děkuji že jste se nepustil ještě do rozboru mé fotky u blogu;-D8-oděkuji za komentář pohodový den a hodně milých spolucestujících při jízdě výtahem;-D

1 0
možnosti
PS

P86e91t29r 77S94k70á92c56e36l

28. 11. 2018 23:19

Ono taky platí od moudrých, v tomto případě od Hippokrata:

Nemoc nepadá z nebe. Nemoc je důsledkem malých každodenních prohřešků. Až je prohřešků dost, propukne nemoc...

1 0
možnosti
Foto

jak vyplývá z komentáře pana Kouby některé nemoci mohou být pro muže vítané dík a přečtení;-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji Vlastičko za nákuk a pohodový večer:-)

0 0
možnosti