Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuji za přečtení a komentář a přeji hezký, ikdyž upršený víkend:-)

0 0
možnosti
MS

A takovéhle duchovní hnutí a jim podobná mají na svědomí to, že se neobyčejně mnoho lidí bojí dát najevo svoji spiritualitu, aby nebyli podezíráni z příslušnosti k něčemu podobnému. Škoda.Užitečný článek, díky. O tomhle hnutí jsem nevěděla.

0 0
možnosti
Foto

děkuji pani Martino-je toho hodně co se kolem nás děje, tiše a nepozorovaně, a je toho příliš na to, aby to jedinec stačil registrovat, natož o tom přemýšlet-pěkný víkend přeju

0 0
možnosti
Foto

Za článek bych spíše poděkoval. Teď nehodnotím přesnost obsahu, ale skutečnost, že se někdo takovým tématem zabývá. V katolické církvi - nejenom v ní, ale i v řadě evangelických církví - existují různá a různě zaměřená duchovní hnutí. Zejména katolická církev taková hnutí většinou velmi přísně zkoumá a vystavuje je v počátcích jejich působení dlouhodobé zkoušce jakéhosi "téměř zamítnutí" provázeného řadou restrikcí. Pokud jsou taková hnutí církví nakonec povolena, stejně zůstávají určitým způsobem "partnersky podřízena" Kongregaci pro laiky. Atd.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář pane Marku a pěkný zbytek soboty:-)

0 0
možnosti
Foto

J36a84k76u79b 56R55o73t13h

31. 8. 2018 13:06

Cesta má všechny znaky nebezpečné manipulativní sekty. Amen.:-/

3 0
možnosti
Foto

také mi to tak připadá-děkuji za komentář a hezký den:-)

0 0
možnosti
JL

Situace je dnes taková, že z křesťanských církví se u nás staly neziskovky. Stát je mocně platí za to, aby šířily slovo Boží-rozuměj křesťanského Boha. nějak se s tím budeme muset vyrovnat.

1 1
možnosti
Foto

naprostý souhlas pane Jirko-stát je platí z našich daní přestože by bylo třeba investovat ve školství zdravotnictví a jinde-dík za přečtení a hezký víkend:-)

0 0
možnosti
JS

Především to není "neokatechumenální cesta", ale "neokatechumenátní cesta". Nedovedete si představit, jakým srandovním způsobem jste význam toho slova posunula ;-D

1 0
možnosti
Foto

omlouvám se a opravím děkuji za upozornění

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik