Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuji za přečtení a komentář a přeji hezký, ikdyž upršený víkend:-)

0 0
možnosti
MS

A takovéhle duchovní hnutí a jim podobná mají na svědomí to, že se neobyčejně mnoho lidí bojí dát najevo svoji spiritualitu, aby nebyli podezíráni z příslušnosti k něčemu podobnému. Škoda.Užitečný článek, díky. O tomhle hnutí jsem nevěděla.

0 0
možnosti
Foto

děkuji pani Martino-je toho hodně co se kolem nás děje, tiše a nepozorovaně, a je toho příliš na to, aby to jedinec stačil registrovat, natož o tom přemýšlet-pěkný víkend přeju

0 0
možnosti
Foto

Za článek bych spíše poděkoval. Teď nehodnotím přesnost obsahu, ale skutečnost, že se někdo takovým tématem zabývá. V katolické církvi - nejenom v ní, ale i v řadě evangelických církví - existují různá a různě zaměřená duchovní hnutí. Zejména katolická církev taková hnutí většinou velmi přísně zkoumá a vystavuje je v počátcích jejich působení dlouhodobé zkoušce jakéhosi "téměř zamítnutí" provázeného řadou restrikcí. Pokud jsou taková hnutí církví nakonec povolena, stejně zůstávají určitým způsobem "partnersky podřízena" Kongregaci pro laiky. Atd.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář pane Marku a pěkný zbytek soboty:-)

0 0
možnosti
Foto

J80a12k50u25b 54R50o63t43h

31. 8. 2018 13:06

Cesta má všechny znaky nebezpečné manipulativní sekty. Amen.:-/

3 0
možnosti
Foto

také mi to tak připadá-děkuji za komentář a hezký den:-)

0 0
možnosti
JL

Situace je dnes taková, že z křesťanských církví se u nás staly neziskovky. Stát je mocně platí za to, aby šířily slovo Boží-rozuměj křesťanského Boha. nějak se s tím budeme muset vyrovnat.

1 1
možnosti
Foto

naprostý souhlas pane Jirko-stát je platí z našich daní přestože by bylo třeba investovat ve školství zdravotnictví a jinde-dík za přečtení a hezký víkend:-)

0 0
možnosti
JS

Především to není "neokatechumenální cesta", ale "neokatechumenátní cesta". Nedovedete si představit, jakým srandovním způsobem jste význam toho slova posunula ;-D

1 0
možnosti
Foto

omlouvám se a opravím děkuji za upozornění

0 0
možnosti