Kdo může za imigraci?

Odborníci římské university La Sapienza konečně přišli na to, kdo může za současný příliv imigrantů, převážně svalnatých mladíků, z Afriky do Evropy. Viníkem jsou samozřejmě  ženy,  přesněji prostopášné emancipované evropské ženy. 

To se všem ulevilo. Většinou totiž dosud sluníčka, vítači a podobná verbež tvrdili, že na vině jsou opakované  agresivní zásahy NATO, které destabilizovaly situaci v určitých částech světa natolik, že svržením některých diktátorů se uvolnila cesta masám z chudšího třetího světa. A také liknavost politiků, kteří dlouho nic nedělali, přestože o problému věděli. Nemůže za to ani chamtivost podnikatelů, kteří celá leta zaměstnávají imigranty načerno a tak vydělávali ohromné částky. Teď už konečně známe pravdu a víme kdo to způsobil.  Přesně podle přísloví "cherchez la femme" totiž poslední průzkumy zjistily,  je na vině je sexuální turistika. Přesněji cesty  Evropanek do Afriky.. Zatímco v Egyptě jednoznačně převládají Němky, třeba v takovém Alžiru jsou to Francouzky. Cituji:

Za sexem na Saharu

Uprostřed pouště v Alžíru se šíří tzv. sexuální turistika v dunách. V praxi to znamená, že evropské ženy, převážně Francouzky, sem nepřijíždí ani tak za krásami Sahary, jako za mládím místních mužů. Tyto služby jsou jakýmsi veřejným tajemstvím, protože mladíci, kteří se oficiálně nechávají najmout jako průvodci v poušti, musí dopředu souhlasit se všemi požadavky. Za tyto „služby“ si nicméně vydělají mnohem víc peněz než za pouhý dohled nad karavanou.Temnou stránku turistického ruchu představuje i častá necitlivost těchto cizinek vůči místním tradicím. Západní ženy si mnohdy kvůli pohodlí neodpustí šortky nebo tílka, což v místních vzbuzuje pohrdání a automaticky pak vidí ve špatném světle celý západní svět. V oázách se totiž za vzor ctnosti stále považuje celkové zahalení s nezbytným šátkem na hlavě.

https://www.stoplusjednicka.cz/alzirsko-zeme-kde-se-zastavil-cas

No a opálení chlapci jen pochopili, když svým zákaznicím ušetří náklady na letenku a přijedou přímo do Evropy, že na tom vydělají.

Ale teď vážně.

Podiv některých diskutérů nad tím, proč jsou na lodích hlavně mladí zdraví muži, je manipulativní a zavádějící a oni se tak snaží  dokázat to, co odpovídá jejich vizím, Dá se to naopak snadno vysvětlit jinak, než že jsou to gigolové nebo teroristé. Je logické, že jen mladý silný muž všechny ty útrapy překoná spíš, než vetchý stařec, nebo žena či dítě. Však také když se nějaká loď potopí, umírají nejdříve ti slabší, tedy ženy a děti. Když milióny Italů emigrovaly do USA nebo Argentiny, také šli nejprve mladí muži, a teprve když našli práci a stabilizovali svou pozici, přijela za nimi celá rodina.

Omlouvám se čtenářům za mystifikaci, myslící jistě pochopili, že je to jen recese. Také se omlouvám, že inspirována kolegyní Zuzkou Zajícovou, která včera neumožnila pod svým blogem diskuzi, ani já, poprvé po letech působení na Idnes, a po publikování téměř šesti set blogů, neotevírám diskuzi. Vždycky jsem to odsuzovala, protože čtenář by měl mít možnost se vyjádřit, nemluvě o tom že feedback je i pro samotného autora nesmírně důležitý, protože pokud se v blogu nevyjádřil dost přesně, má možnost to upřesnit v diskuzi. Agresivita a arogance některých místních trollů  mě ale nutí k tomuto kroku. Nereagovat na ně a nechat je, aby vám vkládali do úst co jste neřekli, popřípadě překrucovali význam a odváděli diskuze jinam, to nelze, protože tím z autora udělají co není. Osobní útoky a urážky, zesměšňování někdy i vyslovené lži, toho je zde stále víc a bojovat proti tomu lze jen za cenu ztráty spousty času a energie, které mohu věnovat užitečnějším věcem, než je hádání se s někým, kdo si potřebuje jen vylít frustrace. Děkuju za pochopení a přeju všem hezký víkend.

Autor: Libuše Palková | pátek 13.7.2018 9:55 | karma článku: 19,57 | přečteno: 2070x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53