Jen tak se plazit bahnem

Cestou necestou, bahnem nebahnem, ...tak by se dal charakterizovat běh centrem Kladna při nedávné akci zorganizované pro dětské sportovce, o které jsem informovala už v předchozím blogu. Ale to nejlepší-lezení bahnem-až nakonec.

Nejzáludnější překážkou celého závodu byl valník bahna, kterým musel závodník proběhnout, a aby to nebylo tak snadné, proplazit se pod sítí. Někteří do toho tak zabředli, že museli být doslova vyndáni.

Jak vypadaly nejen boty, ale celé oblečení, si umíte jistě představit, pokud ne, tady to vidíte na fotce.. Napadlo mě že medaile, které se na závěr rozdávaly, by měly dostat i maminky, které to všechno  pak musely prát a čistit.

Proti plazení se bahýnkem byly jiné disciplíny docela brnkačka-třeba střílení lukem nebo vzduchovkou, zvedání pneumatiky, lezení po síti nebo po šikmé ploše.

Někdo se jen flákal a očumoval, nebo občerstvoval, aby nabral síly na závěrečné předávání medailí.

 

 

Rodiče si mohli nechat změřit BMI, ani já neodolala. Po vydání příslušného papíru s výsledky vám odborník hned vysvětlí, co ty údaje znamenají, a poradí, co z toho vyvodit. Mně, jak jsem tušila, doporučil přidat v posilování a pročvičování těla, a hned jsem dostala kupón na jednu lekci posilování, abych věděla, jak správně na to.

Nechybělo focení s celebritami a podepisování fotek, ale medaile, medaile nakonec byly pro každého, kdo to všechno absolvoval.

 

Autor: Libuše Palková | úterý 16.10.2018 8:53 | karma článku: 12,04 | přečteno: 992x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53