Hysterie kolem sirotků

Muži rádi hysterii přisuzují jenom ženám, aby ne, když je to od slova hystera, čili děloha. Ale množství článků převážně mužských autorů, o syrských sirotcích, které se tu na nás valí dokazují, že hysterický lze být i bez dělohy.

Pokaždé když společností hýbe nějaké téma, je zdejší prostor zavalen články blogerů-expertů na všechno, kteří přesně vědí co a jak.  Ale to co se strhlo kolem sirotků je opravdu pozoruhodné. Aniž je kdo viděl ,už je všem jasné, že jsou to fousatí islamisté, kteří se k nám chtějí infiltrovat, aby nám zakázali vepřové a znásilňovali naše ženy a dívky.Nevkusnost některých komentářů pak je už trochu přes čáru, jako třeba že šestnáctiletou  holčičku by někdo adoptoval radši než stejně starého hocha

Petr Šindelář Jestli tím ovšem pan Vokoun přímo ideálně nemyslel nějakou kačenku (tedy Fatimu) do vanyhttps://aim.blog.idnes.cz/diskuse.aspx

ddiskuse=A180917_679425_blogidnes&razeni=vlakno&strana=2

Kromě zjevného odporu vůči sirotkům mužského pohlaví pak také často zaznívá otázka, proč právě syrské sirotky, a ne třeba jemenské nebo africké? Bloger pan Ziegler dnes napsal článek, který vyčerpávajícím způsobem popisuje Syřany jako naprosté padouchy. Odsuzuje plošně, téměř všechny obyvatele Sýrei...A hlavní argument? Jsou to nepřátelé Izraele, každý Syřan  baží jen po tom, aby mohl zabíjet židy...

Mám také k dispozici svědectví Izraelců, že Syřané za války v roce 1973 v rozporu se Ženevskými konvencemi krutě mučili a vraždili izraelské válečné zajatce, uřezávali jim části těla včetně genitálii, raněné brutálně dobíjeli.Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679630 

To že se svědectvím o krutosti Syřanů autor přichází právě ve chvíli, když nás někdo jiný straší, že všech padesát syrských sirotků jsou určitě teroristé je jistě jen náhoda.  Ale ukazuje, že nenávist některých židů je bezbřehá.Opravdu není třeba být Einsteinem aby člověka napadlo, kdo převážně za všemi těmi články proti syrským sirotkům může být. 

A ještě k té hysterii. vzhledem k poněkud hanlivému nádechu, který tento výraz získal, se odborníci přiklání spíše k definici "histrionská porucha osobnosti"

A co o tom říká slovník cizích slov? Jak poznat opravdového histrióna? Jedním z nejnápadnějších znaků je výrazná dramatičnost. Tito lidé dávají neustále na odiv své city a emoce, jsou teatrální a často přehrávají. Na prknech každodenního života jsou histrióni největšími herci, kteří se dožadují neustálé pozornosti. Středobodem veškerého dění musejí být oni, prožitky ostatních je nezajímají. Typický je pro ně sklon ke zkreslování a zveličování. Tito mužští hysterici nejenže nedokáží své chování zkultivovat, ale navíc ho považují za to jediné správné.

No řekněte sami, nepoznáváte v tom zcela přesně některé některé zdejší zuřivé blogery?

Mimochodem ve starověku se výraz histrion používal také pro herce a kejklíře...v tomto kontextu je to nanejvýš trefné. Bohužel si jen pánové nevšimli, že mnozí jejich hru už prohlédli , stejně jako masky za nimiž se schovávají, takže ty svoje kejkle si tu hrají navzájem pro sebe, navzájem se plusují, karmují a aplaudují si, a zároveň hromadně napadají a urážejí každého, kdo si dovolí je upozornit, že už hodně přehrávají, že jejich představená mají upadající úroveň a vlastně kromě nich je nikdo vážně nebere. 

P.S. Pokud mi někdo zas pošle nějakou "milou" zprávu přes Messenger nebo Facebook, a přitom se mi tam zobrazí, že je z okruhu pana Martina Kavky nebo Zieglera, ať se nediví, že na jeho sprosté urážky už ani nereaguji. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Palková | středa 19.9.2018 10:55 | karma článku: 16,43 | přečteno: 2033x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53