hororová pohádka

Pohádku o hloupém českém Honzovi, jak vyrazil do světa, aby se tam něco přiučil, jistě všichni znáte. Ale pohádku o bílém tlustém dítěti batolícím se k černým zítřkům jste určitě neslyšeli...

HOROROVÁ POHÁDKA

Tlusté bílé dítě vylezlo z euroamerické kolébky a rozhodlo se vylepšit svět kolem sebe. Na východě a na jihu uvidělo ošklivé masožravky, které ničili vše živé v dosahu. Jedna se jmenovala Kakalakarafakadafíí, a druhá Upsalabimsalasadám, nebo salám, nebo tak nějak. Bílé tlusté dítě netušilo nic o botanice a nikdy nevidělo film Adéla ještě nevečeřela, a tak masožravky zlikvidovalo tím, že je sežralo. Malé děti všechno strkají do pusy, to je známé. Jak žvýkalo, užasle si všimlo, že tam hned vyrostla jiná masožravka. Nějaká Ježišslysíšisis. Mezitím se vše živé v okolí sebralo a běželo ke kolébce bílého tlouštíka, jako kdysi Tři králové běželi do Betléma. Jenže tihle dary nenesli. Naopak tvrdili, že si tam jsou vzít co, kdysi rodiče auroamerického rozmazleného spratka nahrabali a snesli z celého světa.

Tlusté dítě se tím vůbec neznepokojilo, protože věřilo, že je nedotknutelné. Ať mi tam zatím poklidí, já přece nebudu makat, jsem bílé vyvolené dítě, já mám spasit svět a ne uklízet. Natáhlo chamtivou baculatou ručičku ještě více na východ. Tam sedělo taky pár masožravek. Nejhorší byla ta Pinpončonkgpeking. Plevel musí pryč, aby život kolem mohl dýchat, pomyslelo si dobromyslné dítě a masožravku vyškublo. Ale ani si ji nestačilo strčit do pusy, a už ho povalil proud všeho toho, co osvobozeno od masožravky se rozběhlo na západ. Asi i tady znali  Pet Shop Boys a jejich písničku Go west…Dítě se tedy otočilo a vydalo za nimi, ale najednu uvidělo, že kolébka je plná a e se tam už nevejde…Teprve teď bílému tlusťochovi došlo, že si sám do své kolébky pěkně nas…teda nakakal.

Autor: Libuše Palková | pátek 28.10.2016 10:30 | karma článku: 15,89 | přečteno: 298x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53