Diskuse

Hanba Ostravě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zdarec, dost dobré, socha stojí za ho....... A ten super umělec co to vytvořil by měl být svlečen, pomazán vyjetým olejem, vyválen ve štukatérském písku a vhozen do bahna. To bych mu za tu hrůzu docela přál. Fuj hnus.RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

děkuju pane Pavle, máte skvělé nápady;-);-DR^pěkný víkend přeju;-)

0 0
možnosti
Foto

Libo!!!!!! Když jsi psala o Ostravácích a Ostravě tak jsi měla zřejmě upito... Podobná kravina by byla, kdybych Ti vyčetl, že se zase neprodala Poldi!!!!!! Múžeš mi říct, jak občan Ostravy může v naší demokracii bojovat proti takovému dílu?Tak příště vol slova. Nerad bych musel o Tobě měnit názor. Vždyť víš, že Tě mám rádV!!!!!!V

0 0
možnosti
Foto

Marcelli to je to samý jako když Pražákům někdo nadává že z Prahy se vše řídí a komanduje a spousta jiných nesmyslů-podle těch vykříčníků a neschopnosti se zamyslet nad tím jaká kravina je tvůj komentář soudím, že máš spíš upito ty-pokud mám někoho ráda tak na něj neměním názor jen proto že v některých věcech má jinej pohled ale dělej si co chceš-nepíšu proto aby mě měli lidi rádi ale abych vyjádřila co si myslím-papapa pozdravuj doma;-)

0 0
možnosti
PP

P21e74t32r 75P53á67n79e95k

15. 11. 2018 22:06

Na Vaše zběsile tempo nestačím reagovat,ale toto je na pochvalu to musím.Socha je zk......á a nepomůže ani to , že modelem stál prý nějaký chlap.No ten nos,celý Šteindler(pardon pane Šteindler ,ale my chlapi jsme jiná kategorie). Že jste se k tomu vyjádřila ,je známka dobrého vkusu a spravedlivého cítění. Podpořme v boji za odstranění sochy jejího syna ,Adama Pavlíka.,Vždyť to sochař sochal de facto za naše peníze,tak máme do toho co mluvit

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Petře snad se něco začne dít-pěkný blížící se víkend;-)

0 0
možnosti
Foto

Sochu jsem neviděl, tak se k ní vyjádřit nemůžu. Ale věřím těm, kdo ji viděli a jejich ne zrovna moc lichotivým komentářům.

Ale velice souzním s Vaší charakteristikou Věry Špinarové. A mám moc rád její písně, hlavně suverénní, přesvědčivý přednes a její naprosto skvělý hlas.

1 0
možnosti
Foto

podle mě byla prostě úžasná pane Marku-jinak ta socha tu byla nedávno v článcích blogerů informujících o ostravském ščuku a vlastně teprve díky tomu jsem to zaznamenala-dík za názor a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
PB

P14e19t33r 17B50u56r92i74a82n

15. 11. 2018 18:55

Karma, ovšem:... nikdo ani nemukne. To se vám moc nepovedlo. Jednak je kolem té sochy poprasku dost a potom syn zpěvačky zvažuje dokonce soudní zákaz té sochy.

2 0
možnosti
Foto

snad už mě znáte pane Petře a víte že když chci o něčem rozpoutat debatu tak to jinak nejde-dík za návštěvu a hezký večer;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

byla úžasná paní Laďko a tím spíš si myslím ž tohle si prostě nezaslouží

2 0
možnosti
Foto

Každý veřejně umístěný umělecký objekt, artefakt, tedy i socha, má být vybrán uměleckou komisí ve veřejné soutěži. Soutěže se má zúčastnit několik umělců... A často i anonymně... Soce V. Špinarové mě bohužel také nijak nenadchla. Rv

1 0
možnosti
Foto

vidím to stejně paní Mirko a dík za názor-pěkný zbytek večera;-)

0 0
možnosti
MB

Kolegyně, sice jste častý návštěvník kultury - Nicméně nadčasovost záměru tvůrce - Jste NEPOCHOPILA! Když se mne češtinář u rozboru básně tázal - Odpověděl jsem, že "To nikdo neví a nevylučuji, že ani autor samotný!" Klasicky jsem dostal 5 + poznámku za drzost! Dnes jsem v úsudku již vopartrnej ! - Zde je ideální otázka do Milionáře : Socha vyobrazuje podobiznu :

a) Kamily Moučkové

b) Valentiny Těreškovové - (správně - Bajkonur, ukazuje na raketu a Lajku) ...

c) Věry Špinarové

d) Jany Hlaváčové ... :-)

2 0
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-Ddíky pane Mirku za vtipný příspěvek, nicméně ani ta Těreškovová mě nepřesvědčila-vypadá to spíš že se autor pohádal se svojí téměř osmdesátiletou tchýní která mu nechtěla půjčit peníze na nový projekt a tak se rozhodl že se všem těm babám natře;-)

3 0
možnosti
Foto

J17a62n 44P82r17a81ž42á39k

15. 11. 2018 15:19

Libu, my tu sochu viděli na vlastní oči a je fakt hrůza. Ale Ostraváky z toho neviň, pokud jsem slyšel, tak celé město se proti ní bouří, jen radnice trvá na tom, aby tam zůstala.

8 0
možnosti
Foto

Třeba ji někdo namejkapuje tím sprejem.

2 0
možnosti
VV

Nechapu porad co kdo proti te sosce ma. Radeji byste ji tam meli jako sedmnactileteho zajicka?

0 0
možnosti
Foto

to přímo ne ale tohle je fakt děs pane Vladimire-dík za nákuk a pěkný zbytek dne

0 0
možnosti