Diskuse

Hanba Ostravě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zdarec, dost dobré, socha stojí za ho....... A ten super umělec co to vytvořil by měl být svlečen, pomazán vyjetým olejem, vyválen ve štukatérském písku a vhozen do bahna. To bych mu za tu hrůzu docela přál. Fuj hnus.RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

děkuju pane Pavle, máte skvělé nápady;-);-DR^pěkný víkend přeju;-)

0 0
možnosti
Foto

Libo!!!!!! Když jsi psala o Ostravácích a Ostravě tak jsi měla zřejmě upito... Podobná kravina by byla, kdybych Ti vyčetl, že se zase neprodala Poldi!!!!!! Múžeš mi říct, jak občan Ostravy může v naší demokracii bojovat proti takovému dílu?Tak příště vol slova. Nerad bych musel o Tobě měnit názor. Vždyť víš, že Tě mám rádV!!!!!!V

0 0
možnosti
Foto

Marcelli to je to samý jako když Pražákům někdo nadává že z Prahy se vše řídí a komanduje a spousta jiných nesmyslů-podle těch vykříčníků a neschopnosti se zamyslet nad tím jaká kravina je tvůj komentář soudím, že máš spíš upito ty-pokud mám někoho ráda tak na něj neměním názor jen proto že v některých věcech má jinej pohled ale dělej si co chceš-nepíšu proto aby mě měli lidi rádi ale abych vyjádřila co si myslím-papapa pozdravuj doma;-)

0 0
možnosti
PP

P27e28t70r 11P63á10n19e71k

15. 11. 2018 22:06

Na Vaše zběsile tempo nestačím reagovat,ale toto je na pochvalu to musím.Socha je zk......á a nepomůže ani to , že modelem stál prý nějaký chlap.No ten nos,celý Šteindler(pardon pane Šteindler ,ale my chlapi jsme jiná kategorie). Že jste se k tomu vyjádřila ,je známka dobrého vkusu a spravedlivého cítění. Podpořme v boji za odstranění sochy jejího syna ,Adama Pavlíka.,Vždyť to sochař sochal de facto za naše peníze,tak máme do toho co mluvit

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Petře snad se něco začne dít-pěkný blížící se víkend;-)

0 0
možnosti
Foto

Sochu jsem neviděl, tak se k ní vyjádřit nemůžu. Ale věřím těm, kdo ji viděli a jejich ne zrovna moc lichotivým komentářům.

Ale velice souzním s Vaší charakteristikou Věry Špinarové. A mám moc rád její písně, hlavně suverénní, přesvědčivý přednes a její naprosto skvělý hlas.

1 0
možnosti
Foto

podle mě byla prostě úžasná pane Marku-jinak ta socha tu byla nedávno v článcích blogerů informujících o ostravském ščuku a vlastně teprve díky tomu jsem to zaznamenala-dík za názor a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
PB

P26e53t50r 58B15u53r95i11a46n

15. 11. 2018 18:55

Karma, ovšem:... nikdo ani nemukne. To se vám moc nepovedlo. Jednak je kolem té sochy poprasku dost a potom syn zpěvačky zvažuje dokonce soudní zákaz té sochy.

2 0
možnosti
Foto

snad už mě znáte pane Petře a víte že když chci o něčem rozpoutat debatu tak to jinak nejde-dík za návštěvu a hezký večer;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

byla úžasná paní Laďko a tím spíš si myslím ž tohle si prostě nezaslouží

2 0
možnosti
Foto

Každý veřejně umístěný umělecký objekt, artefakt, tedy i socha, má být vybrán uměleckou komisí ve veřejné soutěži. Soutěže se má zúčastnit několik umělců... A často i anonymně... Soce V. Špinarové mě bohužel také nijak nenadchla. Rv

1 0
možnosti
Foto

vidím to stejně paní Mirko a dík za názor-pěkný zbytek večera;-)

0 0
možnosti
MB

Kolegyně, sice jste častý návštěvník kultury - Nicméně nadčasovost záměru tvůrce - Jste NEPOCHOPILA! Když se mne češtinář u rozboru básně tázal - Odpověděl jsem, že "To nikdo neví a nevylučuji, že ani autor samotný!" Klasicky jsem dostal 5 + poznámku za drzost! Dnes jsem v úsudku již vopartrnej ! - Zde je ideální otázka do Milionáře : Socha vyobrazuje podobiznu :

a) Kamily Moučkové

b) Valentiny Těreškovové - (správně - Bajkonur, ukazuje na raketu a Lajku) ...

c) Věry Špinarové

d) Jany Hlaváčové ... :-)

2 0
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-Ddíky pane Mirku za vtipný příspěvek, nicméně ani ta Těreškovová mě nepřesvědčila-vypadá to spíš že se autor pohádal se svojí téměř osmdesátiletou tchýní která mu nechtěla půjčit peníze na nový projekt a tak se rozhodl že se všem těm babám natře;-)

3 0
možnosti
Foto

J74a30n 63P46r85a42ž91á19k

15. 11. 2018 15:19

Libu, my tu sochu viděli na vlastní oči a je fakt hrůza. Ale Ostraváky z toho neviň, pokud jsem slyšel, tak celé město se proti ní bouří, jen radnice trvá na tom, aby tam zůstala.

8 0
možnosti
Foto

Třeba ji někdo namejkapuje tím sprejem.

2 0
možnosti
VV

Nechapu porad co kdo proti te sosce ma. Radeji byste ji tam meli jako sedmnactileteho zajicka?

0 0
možnosti
Foto

to přímo ne ale tohle je fakt děs pane Vladimire-dík za nákuk a pěkný zbytek dne

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik