Dozvuky voleb

V několika předchozích článcích jsem zde informovala o tom, jak probíhají volby v Itálii-už je po volbách, stejně jako u nás  je volba prezidenta už minulostí, ačkoliv Zemanova inaugurace znovu nastolila otázku-zvolili jsme dobře? 

Po svátcích je nutné dobře roztřídit odpad-říká komentář pod tímto obrázkem.

Zatímco Matteo Salvini z Lega del Nord by se měl odložit do kontejneru s netříděným odpadem,  paní Meloni do biologického odpadu, a slavný Berlusconi do plastů-narážka na jeho četné plastické operace.  Tak jak bychom to dnes roztřídili my?

Vzhledem k tomu, že Zemanova inaugurační řeč byla podle mnohých jen směšnou estrádou, napadá mě kontejner na směšný-pardon směsný odpad. Ačkoliv vzhledem k měsíčnímu prezidentskému příjmu  si říkám že bychom za ty prachy mohli mít kvalitnějšího komika a profesionálního baviče.

Aby bylo jasné, všichni politici si dělají z voličů legraci, Zeman jistě není výjimkou, jak ukazuje další obrázek Berlusconiho: Dělám si z vás prču už dvacet let, měli byste  si zvyknout, tak mě zas volte-čekám vás ve volebních místnosti.

Aby to nevypadalo, že si Italové utahují jen z pravice, zde je pan Renzi-středolevičák.

Dělám vše proto, aby se italským rodinám dařilo lépe-tvrdí. Ano jistě, ale teď si vemte své prášky, odpovídá mu zdravotní sestra na psychiatrii

zdroj https://www.facebook.com/ilbrigantecomunista

Tak to jen pro útěchu, abyste viděli, že nejen u nás je to jak v blázinci. Samozřejmě Zemanovi příznivci jsou přesvědčení, že prezidentův  inaugurační projev byl jen důkazem, že jejich favorit je v nejlepší formě. Oni zkrátka názor nezmění, ikdyby prezident udělal sebevětší botu-ačkoliv sám Zeman tvrdí, že jen blbec nemění názor.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Palková | neděle 11.3.2018 7:44 | karma článku: 16,12 | přečteno: 1554x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53