Dieta modelek-prst do krku

Senzační dieta při níž můžete jíst co chcete, a jak často chcete, jen po každém jídle musíte strčit prst nebo dva do krku.

 

Tedy pokud na to máte žaludek. Jestli se vám nedaří zhubnout, můžete dietu modelek zkusit-určitě si časem zničíte nejen ten žaludek, ale i život, jak ukazují léčebny plné žen a dívek, které mají problém s přijímáním potravy.

Zdá se to nechutné, ale tento recept na krásu prozradila nejedna modelka a královna krásy. Jak se stále více hovoří o problému bulimie a anorexie, vychází najevo, že mnohé krasavice si právě díky tomu udržují své svůdné křivky.

Dokonce i princezna Diana to provozovala- a to není drb. To o ní v jednom filmovém dokumentu prozradil princ Charles. Doslova řekl, že pokaždé, když se při nějaké recepci omluvila, že musí na toaletu, on už předem věděl, co se bude dít. Tedy že jde obsah žaludku, nacpaného luxusními lahůdkami odevzdat záchodové míse. A když se z té toalety vrátila a on podle dechu poznal, že to skutečně udělala, začal k ní pociťovat značnou nechuť. Možná to odpovídá na otázku, kterou si kladli příznivci  princezny Diany: jak je možné, že Charles dával přednost neatraktivní zaoblené Kamile před ušlechtilou, mladou a štíhlou lady Di? Možná je zde i vysvětlení toho, proč se Diana tolik věnovala charitě a hladovějícím dětem-všechny ty potraviny, které během jediného týdne stačila vyzvracet, by možná zachránily od smrti hladem celou jednu africkou vesničku.

Když pozorujeme královny krásy důstojně se pohybující na pódiu při volbě miss,  je nepříjemné si je představit jak klečí u záchodové mísy a zvrací. To je naopak poloha dost nedůstojná . A když z jejich pečlivě nalíčených rtíků pak plynou slova o tom, jak rády by pomohly hladovým dětem v Africe,podobně jako lady Diana,  těžko si nepomyslet, co z těch rtíků plynulo předtím, a v kontextu s hladovějícími dětmi je to téměř výsměch a paradox.

 Doufám že slabším povahám se teď neobrací žaludek, a nebo že jsem některým pánům nezhnusila pohled na krásně štíhlé modelky.

Nebuďte chlapi takové citlivky.

Vždyť důležitý není prostředek, ale cíl, ne metoda, ale výsledek.

Anebo  ne?

 

Autor: Libuše Palková | středa 23.8.2017 11:38 | karma článku: 19,38 | přečteno: 705x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53