Co je to Dejhule?

A víte jak vypadá bonbónostroj? Dejhule není žádné sprosté slovo, ikdyž to možní zní všelijak-je to Dejvické hudební léto, které se koná na Kulaťáku. A i letos se to opravdu vydařilo. Zde je malá ochutnávka.

Takhle  vypadá bonbónostroj. Něco jako ohňostroj. Spousta bonbónků s barevnými pentličkami se vystřelí z něčeho, co vypadá jako dělo, a pak se ten pestrobarevný roj snáší k zemi, kde se o cukrátka perou a strkají děti, našlo se mezi nimi i pár dospěláků. A aby to velkým nebylo líto, poslední výstřel byly zátky od piva--kdo našel na zátce F dostal láhev ferneta, kdo tam měl P, jako já, vyhrál zdarma pivo.

Takhle vypadá  výhra a její následná konzumace.

Organizátoři měli slušivá trička-DEJHULE TEAM- což zní tak trochu jako těhule, ale jistě by se při troše fantazie dalo najít i spousta jiných asociací. Naštěstí nechybělo ani něco dobrého na zub-suši, placky z batátů a spousta jiného, po ochutnání toho všeho jsem byla tak plná, že trochu jako těhule jsem se cítila.

 

 Došlo i na populární bodypainting a holčičky se rády pochlubily, jak jim to sluší. A pak se už jen tančilo, snad aby se spálily všechny ty přijaté kalorie.

 Tančilo se až z toho někteří padali na ústa-nebo spíš na zadeček, navazovala se nová přátelství  byla dobrá pohoda.

 Excentrická Jana Kratochvílová zaujala všechny nejen zpěvem, ale pestrými kostýmy.

A tak se juchalo až do tmy. Takže kdo jste nebyl na Dejhuli, máte možnost příští rok.
 

Autor: Libuše Palková | neděle 24.6.2018 18:16 | karma článku: 12,76 | přečteno: 751x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53