Česko patří do Afriky?

Včerejší prohlášení pana Bělobrádka, že země, ve které je ministerským předsedou člověk vyšetřovaný pro trestnou činnost, patří do Asie nebo někam do střední Afriky, je alarmující. My se bojíme, že se Afrika stěhuje k nám a vida.

Ono je to naopak. Česko se stěhuje do Afriky. Jak to vypadá, politici se postarali o to, aby se Česko přiblížilo ještě více úrovni banánových republik a ocitlo se tak v srdci černého kontinentu. Anebo je to jen  další preventivní opatření proti imigrantům? Při slušném mediálním pokrytí se tato informace dostane jistě až k uším imigrantů a ti si řeknou, proč by utíkali z jedné banánové republiky do jiné? Oni utíkají většinou před diktátorskými režimy, válkou a hladem, tak proč by se hrnuli sem, když podle této informace se řadíme mezi zaostalé nedemokratické země. Zejména když už dříve se podle svědectví jiných imigrantů dozvěděli, že víc než přemalovaný chlév jim tu nikdo nenabídne. Ještě by to chtělo dát do médií pár fotek bezdomovců vybírajících popelnice, abychom imigrantům ukázali jaký tu panuje hlad a bída, a máme jistotu, že naši hranici ani hlídat nemusíme. Je ani nenapadne ji překračovat. Stejně nemáme dostatek záložáků, kteří by v případě  nebezpečí hranici ohlídali. Ač podle militantních řečí, které tu někteří frajeři- blogeři vedou, to vypadá, že je tu plno chabrých bojovníků ochotných chránit vlast.

Ale teď vážně, když někdo poukazuje na to, že tragédie, která se  dnes odehrává v Evropě, je vinou politiků  a různých organizací víc, než samotných imigrantů, je hned označen za vítače. Někteří lidé zkrátka vidí jen prst, který na něco ukazuje, ale nedohlídnou tam, kam ten prst směřuje. A tak radši nadávají na imigranty než na ty, co se na tom pakují. Když vám vyklouzne ryba z potrhané sítě, budete nadávat té rybě, že díry využila aby se osvobodila, anebo sobě, že jste si koupil nekvalitní rybářské náčiní? Měl byste především mít zlost na toho, kdo vám ho prodal a kdo ho vyrobil.

Často jsou to různé církevní organizace, které příchod uprchlíků podporují, ale když kritizujete církev, jste také špatný. Vítačství je přisuzováno často levičákům, feministkám a jiné verbeži. Jsou tedy církve v podstatě jen zakuklená levice  a feministky? V tom případě se dá chápat proč ty restituce proběhly tak hladce.

A ještě k těm nepoctivým politiků-je jich tu pár, kteří by si zasloužili sedět v kriminále, až by zčernali. Ale místo toho jde z vlády malá ryba paní Malá, a velcí žraloci zůstávají. Další důkaz že na ženskou si chlapi vždycky troufnou,  klidně ji hodí přes palubu, ale mezi sebou drží basu. Asi proto, aby se do té basy sami nedostali. Protože podle výše zmíněného přísloví" sedět v kriminále až zčerná" bychom tu měli hodně černo i bez imigrantů.

Autor: Libuše Palková | úterý 10.7.2018 13:23 | karma článku: 25,32 | přečteno: 2158x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53