Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bofums

12. 4. 2011 12:56
Neposuzuj lidi podle vzhledu.

Paní blogerko, " dočkej času jako husa klasu !" aneb nepředbíhejme událostem a nepředepisujme jim  směr podle našich přání ! Bylo by dobré neposuzovat lidi

podle vzhledu od tepla rodinného krbu. Jinak se dostanete na pozici J. Hreben.

v sukních ! Jakže to řekl Chrudoš  LIBUŠI  ??

0 0
možnosti

3lipy

12. 4. 2011 13:29
Re: Neposuzuj lidi podle vzhledu.

Pokud jste neslyšel o "řeči těla" a " Fyziognomie je nevědecká nauka, podle níž lze podle vzhledu, zvláště obličeje člověka rozpoznat jeho povahu a vlohy. Úzce souvisí s frenologií, která zkoumá tvar mozkové části lebky. Fyziognomie existovala již od starověku, zvláště v Řecku, v 18. století ji značně popularizoval švýcarský básník Johann Kaspar Lavater. Ve 20. století byla vesměs uznána jako pavěda a v moderní psychologii se neuplatňuje"

0 0
možnosti
C

carolusI

12. 4. 2011 11:22
Hoši rozjeli

vyzkoušený scénář, jak se zbavit nepohodlných. Jenže se jim to vymklo z rukou. VV na předčasných volbách mohou jen vydělat. Zatím co pro TOP a ODS  by to byla rychlá smrt. A známí kmotříci by museli  hledat jiné strany, kam se přesunout. Kalousek by se určitě neztratil. Ten už v tom umí chodit. Třeba těm ostatním poradí.

0 0
možnosti

3lipy

12. 4. 2011 11:36
Re: Hoši rozjeli

Pokud se budou chtít hoši z trojkoalice udržet u korýtek, budou muset přistoupit všichni na všechno. Ale na té poslanecké imunitě a zvěřejnování majetku trvejme! Další šance by taky nemusela být!:-)

0 0
možnosti
FS

aroneček

12. 4. 2011 11:06
Většinou souhlas až na to,že prezident porušuje

Ústavu,když si klade podmínky pro přijeti demise ministů,které mu podal ministerský předseda.On si osobuje práva,která mu nepřísluší - samovládce.

0 0
možnosti
G

Gašpo

12. 4. 2011 11:01
Zase perfektné !

Súhlas a pridám osobný pocit, že už prestávam veriť na nejaký plánovaný scénár, kam to má všetko smerovať. Prvotný zámer zadania zinscenovania mediálnej komédie zo strany starého jadra ODS je asi jasný. Zakúpenie prebehlíkov asi nevyšlo úplne, niektorí zo strachu cukli. Či už táto kauza mala za účel prekrytie Kauzy Vondra, alebo niečo viac, to sa už asi nedozvieme. Všetko čo sa deje odteraz je pravdepodobne len "děj se vůle boží". Asi sme precenili schopnosti politikov a ich šedých eminencií. Stará klika síce može v ODS takto hodne získať, ale zároveň tým usilovne pracuje na sebevražde celej strany. Ostatne to potvrdzuje fakt, že politik je schopný uvažovať len v horizonte jedného volebného obdobia.;-)

0 0
možnosti