Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lokutus

12. 9. 2009 18:22
Míra Dušínů

Óóóó, ta diskuse, plná Mirků Dušínů. To je ale nádhera. Všichni jezdí poctivě, pomalu, podle předpisů, svítí i za plného slunce, jsou připoutáni a mají v cajku lékárničku. Jak je ten svět krásný a bezpečný.

Každopádně, ač je článek nesmysl, vítám jakoukoliv aktivitu proti organizaci Okrádat a Buzerovat. A nenechte se rozladit těmi pitomci. To jsou jen lidé, kteří moc čumí na zprávy TV Nova. On tam ten svět vypadá strašně nebezpečně. Miliony mrtvých na silnicích, za každým rohem terorista, rakovina kam se podíváš... Nechtěl bych žít jejich život. Bál bych se jít v noci vys*at. Co kdyby se náhodou v míse schovával vetřelec...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

12. 9. 2009 19:47
Re: Míra Dušínů

Proč Mirků Dušínů? Připoutanej jsem,nerad lítám předním oknem,  lékárničku mám v cajku (už mi jí dvakrát ukradli takže jsem si musel obstarat novou) a rychlost pochopitelně občas překročim, někdy i víc než je zdrávo. Jenže v okamžiku když mě chytnou policajti, tak sice se slzou v oku, ale zaplatim, protože mi nic jinýho nezbejvá. Porušil jsem pravidla, můj problém. Rozhodně se nezačnu šťourat v zákoně a nebudu ze sebe před právníkama dělat pitomce jak jsem tam našel chybu a oni né a teď jí budu využívat.

0 0
možnosti
C

cojanato

12. 9. 2009 15:26
Tak, já nevím, ale .......

......mimo to, že veřejně nabádáte k fíglům, jak neplatit pokuty, tak bych viděl asi ještě jednu chybičku.

Paní Libuško, kde a na jaké silnici jste dávala nějakým zeleným klukům nebo zeleným bídákům peníze ?8-oA za co ?

To už je přece hodně dlouho, co nosili ti "naši" kluci policajtští zelené uniformy, ne ?:-)

0 0
možnosti
M

Michal1

12. 9. 2009 12:51
Škodíte a ubližujete

Vážená Libuško. Nechci být hulvát, ale vaše názory, i když si to možná neuvědomujete, patří do kategorie tzv. „hovězích“. Jste typická česká buranka, která si nevidí na špičku nosu.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 9. 2009 0:52
Re: Škodíte a ubližujete

No, jeste ze tu jako etalon korektnich nazoru a netikety mame Tebe!

0 0
možnosti
M

Michal1

12. 9. 2009 12:50
Ubližujete a škodíte

Kdybyste lidi nabádala krást, neviděl bych v tom takový problém, jako v tom, co děláte teď. Pokud si najdete oficiální statistiku, zjistíte, že rychlost spolu s nedáním přednosti v jízdě patří mezi největší zabijáky na našich silnicích. A vy, matka, možná i babička, se za tyto lidi stavíte? To snad ne! Mnoho let se pohybuji v komunitě profesionálních řidičů (taxi a bus). Neznám jediný případ, že by někdo dostal pokutu kvůli překročení o 1km/h. Každý, kdo vyfasoval „flastr“ za rychlost anebo rovnou přišel o papíry, velmi dobře věděl, za co. Pokuty za rychlost nejsou buzerací policie, jak Vy a vámi podobní tvrdí, protože pohrdají zákony, ale určitý prostředek, který krotí, byť jen určitou část řidičů, aby nás (a také sebe), nepozabíjeli. Nehody totiž může způsobit každý a omezení rychlosti je určitým prostředkem na zmírnění jejich následků

0 0
možnosti

3lipy

12. 9. 2009 14:15
Re: Ubližujete a škodíte

Známý platil pokutu za překročení rychlosti o 7 km

0 0
možnosti
M

Michal1

12. 9. 2009 12:49
Škodíte a ubližujete

Rozdíl v brzdné dráze mezi 50 a 60 km/h je několik metrů. Více metrů, než je přechod pro chodce. Na tomto přechodu můžete být třeba i vy. Velmi rozšířený názor, že nehody způsobují jen puberťáci, motorkáři, zbohatlíci a řidiči kamionů je naprosto scestný. Způsobujeme je všichni, tatík od dětí (Samotíšky 19. 1. 04), důchodce, nezaměstnaný, doktor, úředník, učitel. Neustálým štvaním proti zákonu a jeho zpochybňování (přesně tak, jak to děláte vy) dává mnoha lidem představu, že se vlastně nic neděje a že jet v obci 65 je vlastně OK. Že to tak není, poznají ve chvíli, kdy skončí tři metry za přechodem s rozbitým čelním sklem od dětské hlavičky. To už ale bývá pozdě.

Takže-ubližujete, a škodíte. Více, než jste si schopna uvědomit.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 9. 2009 0:56
Re: Škodíte a ubližujete

Detska hlavicka, to je previt, ta celni sklo rozbije raz dva...!

0 0
možnosti
MK

wopi

12. 9. 2009 11:59
ach ty hoaxy

:-/

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

12. 9. 2009 11:10
Kocourkov v kombinaci s Absurdistánem

se nazývá Charouzstán...

0 0
možnosti

lachtan

12. 9. 2009 11:09
Chybinka se vloudila

Jejda, jejda, Libuško, takhle vznikají fámy :-). Je třeba si přečíst zákon celý, nebo aspoň ten § 22.

V písm. f) najdete celkem 3 skutkové podstaty týkající se rychlosti pod čísly 2), 3) a 4), přičemž rozdíl je v tom, o kolik se rychlost překročila. Pod č. 4 je:

"4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1  nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1"

Takže i překročení rychlosti o 1 km je přestupkem. Takhle rozdělené je to v zákoně proto, že za různou intenzitu překročení rychlosti jsou dále stanoveny odlišné sankce, právě s odkazem na ta jednotlivá čísla v písmenu f) paragrafu 22.

Zákon je úplně v pořádku :-). J.Švarc

0 0
možnosti