Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

běžný ovčan

7. 4. 2010 12:00
arogance financí

http://www.youtube.com/watch?v=CY47vSevyQM&feature=PlayList&p=A3A05669C49D88EE&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

je to sice docela dlouhé, ale vyplatí se pozroně poslouchat..je tam část pojednávající o tom, že střední vrstvy nikdy nebudou na*raní na mocipány, kteří rozkradli obrovské sumy, ale na lůzu pod nima, která pobírá sociální dávky, i když ty rozkradené sumy jsou mnohonásobně větší.. v jiné přednášce Jan Keller říká: Kdyby mocipáni nekradli, mohli jsme žít všichni ze sociálních dávek. Ale protože veškeré prostředky rozkradli, naše platy se podobají sociálním dávkám.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

7. 4. 2010 12:11
Re: arogance financí

a ? řešení ?

0 0
možnosti
ML

Niktor

7. 4. 2010 11:40
Tři stupně hlupáctví

1. Stupeň - Člověk, který uvěří pitomému, řetězově rozesílanému hoaxu

2. Stupeň - Člověk, který uvěří pitomému, řetězově rozesílanému hoaxu a přepošle jej dál

3. Stupeň - Člověk, který uvěří pitomému, řetězově rozesílanému hoaxu a informuje o tom na svém blogu

0 0
možnosti
ZH

běžný ovčan

7. 4. 2010 11:49
Re: Tři stupně hlupáctví

dejme tomu, že autorka nezná fakta, to jste chtěl asi svým příspěvkem říct.. ale jak je to teda s tím důchodem? Taky jsem slyšel, že to je tak, jak napsala autorka, kde můžu najít správné informace?

0 0
možnosti
AA

Saša

7. 4. 2010 11:39
A Vy znáte sociální systém,

že voláte po jeho změně?

Víte třeba, kolik druhů sociálních dávek u nás je? A které orgány jsou orgány sociální péče, sociální pomoci a sociálního zabezpečení?

Já mám vážné podezření, že sociální systém neznáte a Vaše volání po jeho změně je tedy ...

0 0
možnosti
T

Tecumtha

7. 4. 2010 12:00
Re: A Vy znáte sociální systém,

a máte něco k tématu, nebo hodláte školit autorku ?

0 0
možnosti
T

Tecumtha

7. 4. 2010 11:37
Ono je celkem jedno, jestli dopis , který autorka

zmiňuje šíří pravdivé nebo nepravdivé informace. To je totiž jen špička ledovce. Klidně si umím představit, že dopis vyrobil a mailem rozeslal nějaký neonacista, třeba člen DS respektive DSSS. Takoví lidé prostě jsou všude na světě. Nic to ale nemění na tom, že v ČR existují desítky systémových případů pozitivní diskriminace, a že dvojí metr ve prospěch Romů je jednoznačně ze stranby státních orgánů uplatňován. A paní komisařka z OSN ať si trhne nohou- když čtu jakékoli bláboly podobných funkcionářů- nechal bych je chvíli všechny žít v normálním domě jen s jednou 15ti člennou rodinou nepřispůsobivých. A po roce soužití bych chtěl, aby mi zopakovala své hodnocení ve stejném znění . Ať jdou komise OSN a EU do zádele .

0 0
možnosti
LH

acvil

7. 4. 2010 10:45
...výpočet důchodu a fámy...

Je pravda, že je lepší nepracovat, protože pak se mi bude důchod vypočítávat z průměrné výplaty?  - zde je odpověď JUDr. Jiřího Tuháčka z České správy sociálního zabezpeční...

 ...Zcela jistě ne. Pokud totiž člověk nebude pracovat a nesplní podmínky pro nárok na starobní důchod, žádný důchod nedostane a bude závislý v lepším případě na sociálních dávkách. Naopak, od letošního roku si mohou lidé, kteří získají nárok na starobní důchod a pobírají ho, vybrat. Mohou pobírat buď polovinu důchodu a plat (tím se jim navyšuje výpočtový základ pro důchod o 1,5 % za každých 180 kalendářních dnů výdělečné činnosti), anebo nadále pracovat na plný úvazek a pobírat celý důchod (v tomto případě si mohou po 2 letech práce nechat důchod přepočítat – zvýšení bude o 0,4 % za 360 kalendářních dnů výdělečné činnosti)....!!

0 0
možnosti
JT

killy

7. 4. 2010 10:32
Jo, dostane penzi 2.170 Kč

0 0
možnosti