Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

echo.3.

14. 5. 2011 18:38
Škárka, Huml, k tomu Kočí

mafie to tvrdě točí.

        :o((

0 0
možnosti
V

Viki007

14. 5. 2011 15:24
Hlavně vidím,

že o Kočí není v médiích ani vidu ani slechu, stejně jako o těch dalších dvou výtečnících Humlovi a Škárkovi. Kočí se totál znemožnila, následně není použitelná a tak je ticho po pěšině. Za to se objevují další nahrávky - a bůhví, kolik jich je ještě schovanejch - které se zkresleně přepíší a pak se vydávají za origoš, a zaprodaná telka + mainstreamová média je donekonečna vtloukají národu do hlavy. A lidé, místo aby si uvědomili, že to je organizovaný hon kmotrů na nepohodlnou stranu, který má za účel ji zdiskreditovat na úplných kravinách, to pěkně papkají - inu, hlupáci jsou jednoduší.

Varovné je pak chování ČSSD, tihle výlupci zjevně jedou stylem "koalice ČSSD s ODS" a bude vymalováno. Pěkně se spojí v rozkrádání státu za doprovodu tzv. důchodových a jiných reforem, následkem čehož tady polovina lidí bude žít doslova v chudobě a důchodce budou muset živit jejich děti, které přitom budou odvádět příspěvky do důchodového pojištění jako mourovatí.

0 0
možnosti
C

cojanato

14. 5. 2011 16:55
Re: Hlavně vidím,

Vikino, od jisté doby mně sice lezeš krkem, mnohokrát jsme se střetli na kordy (a bude tak zase).:-P

Dnes ale musím konstatovat, že konečně jsi vyplodil solidní, smysluplný příspěvek, se kterým mohu na 99% souhlasit.

;-DDám ti karmu !R^ Hezký víkend přeji.

0 0
možnosti
C

cojanato

14. 5. 2011 13:57
Dostala nebo nedostala ?....

R^Dobré, paní Libuško. Přiznám, že Vás čtu docela rád.:-)......

No, a co se týká proradné Kristýny. S určitostí to nedělala z pohnutek vyšších morálních cílů, aby pozvedla morálku národa a politické scény a nevěřím, že by tak činila nezištně. Jestli jí tedy něco slíbeno bylo, neznamená to, že odměnu v jakékoliv formě musí přijmout přímo ona sama a zbytečně tím riskovat. Vždyť přece existují jiné metody a běžně používané praktiky, jak takové záležitosti ošetřit.

(viz starší článek z dubna).....

http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/193798.aspx

0 0
možnosti
V

Vojtech40

14. 5. 2011 10:21
Hm...

To by mě taky zajímalo, kolik dostala. Každopádně tímto se potvrdilo, že opravdu s ODS chystala puč...a pokud bude dávat k dispozici další nahrávky, tak to bude už trapné - takovou kamarádku bych opravdu nechtěl.

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 5. 2011 17:23
Re: Hm...

Musela dostat hodně, protože půl milionu od Vítka šla nahlásit jako úplatek.

Z toho usuzuji že dostala minimálně dvacetinásobek. ;-)!!

0 0
možnosti
JV

jafava

14. 5. 2011 7:32
Paní Třeštíková je moudrá žena,

která pochopila včas, že měla dělat štafáž lumpům, aby na ně nebylo tak vidět a složila ministerský mandát včas.

Bohužel, členové politické strany VV neprokoukli praktiky ODS stejně rychle jako paní Třeštíková a vstoupili do vládní koalice s představou, že vláda bude mít skutečně zájem něco změnit - viz. téměř všudypřítomný předvolební plakát ODS, na něm pan Nečas s vyhrnutými rukávy slibuje nekompromisní boj proti korupci. Lidé z VV to vzali vážně a začali na svěřených ministerstvech s kydáním svistev - dehonestační kampaň byla okamžitě odstartována.

Slečna Kočí se z důvodů, které asi těžko zveřejní, ujala úlohy trojského koně a škodí obrazu české politiky víc, než si je kdokoliv z ostatních politiků ochoten připustit; každý z politiků je předem pokládán za hajzla, schopného zrady svých spolustraníků, přátel a vůbec každého, za peníze, za vysoký post, jen tak z nenávisti.

Co na to asi říkají nezávislí psychiatři?

0 0
možnosti

3lipy

14. 5. 2011 9:06
Re: Paní Třeštíková je moudrá žena,

Má tedy cenu ještě chodit k volbám? A nezačíná problém "úplacení" už v rodinách?

0 0
možnosti
L

leontýnka

14. 5. 2011 7:28
Slečna Kočí

nemusela dostat vůbec nic, mohla totiž pokaždé, když si dle svých slov "zapíchala"  týmiž svými slovy dodat: "..a pokud nebudeš, woe, hodnej, woe, řeknu woe, že jsi mě znásilnil kuva a máš úplně po 3.14 čy do konce života, woe...". Ženy typu slečny Kočí korumpují a nechávají se korumpovat jinak, autorko.

0 0
možnosti

3lipy

14. 5. 2011 8:55
Re: Slečna Kočí

Tak to je ještě horší varianta:-(

0 0
možnosti

vodní želva

14. 5. 2011 6:47
Tohle není o Kočí, to je o praktikách VV.

Když si VV naučili své lidi, aby všude chodili ověšený štěnicema, pak sklízejí, co zaseli. Pak to dopadne tak, že jednou někdo tajně nahraje Kočí (to bylo asi v pořádku) a podruhé Kočí nahraje někoho jiného (to už se nesmí). Způsob komunikace ve VV je obecně špatný, Vy pouze prezentujete svůj názor, ze kterého je jasné, že máte nějakého favorita, kterého se snažíte omlouvat. 

0 0
možnosti

3lipy

14. 5. 2011 7:14
Re: Tohle není o Kočí, to je o praktikách VV.

Článek je o hlavně Kočí...a praktikách kmotrů, kteří udělají vše pro to, aby mohli vysávat tuto zemi...

0 0
možnosti
J

JZD

14. 5. 2011 3:38
Plocovi ODS nabízela 5 miliónů

za změnu dresu. To byla ale první nabídka a takové nabídky bývají nejnižší. Tím jak se jednání o nové vládě protahovala rostla i cena za kolik vládu podpoří přeběhlíci z opozice. Zákony trhu nabídky a poptávky platí i u nakupování poslanců. Jinými slovy když se ODS nepodařilo za 5 miliónů nikoho koupit tak musela nabídku navýšit.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 5. 2011 23:24
Můžete doložit ty desítky miliónů?

Pokud ne, museli bychom vás považovat za lhářku.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

13. 5. 2011 23:53
Re: Můžete doložit ty desítky miliónů?

Autorka má k dokázání pouze to, že citovala správně paní Třeštíkovou. Dokázat pravdivost pronesených slov je v kompetenci toho, kdo tato slova pronesl, nikoli toho, kdo ho cituje. :-P

0 0
možnosti
V

Viki007

13. 5. 2011 23:03
Tak noviny nečtu,

takže jsem ušetřen, nicméně stačí i telka - tam zcela nekompromisně masírují všichni Véčkaře, dokonce i když tam mají jejich zástupce, tak je vyloženě dusí účelově demagogickými otázkami (viz včera Johna v HP), tak se není co divit, že většina prostomyslných lidí má veverky za zločince. A i tady zdejší reakce napovídají, že nepřemýšlivých hlupáků je tu neurékom. proboha, copak myšlení fakt bolí?

0 0
možnosti

3lipy

13. 5. 2011 23:07
Re: Tak noviny nečtu,

R^R^R^

0 0
možnosti