Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tyraelid

6. 5. 2011 14:46
Lide nemaji z ceho davat?

Stat uz nema z ceho davat pani Cihakova, mame zdravotnictvi prakticky zcela zdrama, garantovane duchody, davky a socialni peci, lide chteji moderni vlaky, silnice, MHD - lide nemaji deti a stat to musi z neceho platit, ten schodek se sam nevytvoril, ty vydaje jdou do lidi. Bud si zvoli nizke dane a minimalni roli statu a pak musi na vetsinu z vyse uvedeneho zapomenout anebo vysoke dane a pak mohou vse co chteji. A nenechte se mylit, lide maji penize a maji jich dost, staci se podivat jak a kolik jidla lide nakupuji, hospody a restaurace jsou plne, auto ma dnes kazda rodina, cestovky zazivaji book v prodeji zajezdu, vpodstate kazdy dnes jezdi na dovolenou k mori. Lide penize maji a maji se dobre, jenze typicky po cesku nadavaji na vsechno.Rv

0 0
možnosti

3lipy

6. 5. 2011 20:32
Re: Lide nemaji z ceho davat?

Máte pravdu, že se některým lidem žije dobře. Ale pravda je taky, že hodně lidí žije na pokraji bídy. Nelze jen koukat lidem do košíků...

0 0
možnosti
F

fext

6. 5. 2011 9:16
nemají z čeho brát?

Pokud se podíváte na činnost stávající vlády, pak cílem je dostat z lidí peníze. Je jedno, zda skrytým daněním, nebo znehodnocením úspor. Takové paběrkování před odchodem. Zdá se tedy, že si někdo dal tu práci zjistit, že ty peníze lidé ještě nějaké mají.

Ten samý záměr bude realizovat levicová vláda, co přijde po nich, ale pomocí dluhu.

Samozřejmě peníze získané oběma způsoby se použijí v obou případě stejně, vygradují se či vytunelují, nebo, pokud máte už dost eufemismů, rozkradou se, stejně jako předtím.

0 0
možnosti
W

WXYQ

5. 5. 2011 22:40
Za Kalouskem stojí kolega upír Nečas

Petr Nečas - předseda upíří vlády totiž Kalouska nastrkuje na problematické vpichy do žilního systému občanstva, on sám raději saje slušně a potichu, ale nikdy nemá dost. Video co musíte vidět o upírovi Nečasovi!!Budete koukoukat 8-o

http://www.youtube.com/watch?v=SOZr6bNaVTc

8-o!!VR^

0 0
možnosti

3lipy

6. 5. 2011 12:19
Re: Za Kalouskem stojí kolega upír Nečas

Mýlíte se. Opak je pravdou!

0 0
možnosti
T

truthspeaker

5. 5. 2011 17:20
voliči?

0 0
možnosti
M

maxas

5. 5. 2011 2:17
Inu co jiného,

než blbost a naivita českého voliče. Český volič je prostě hlupák, a nic jiného, než oškubat si nezaslouží. Dobře mu tak. Chodí volit pravici a tak bude míti holou svoji zadnici..

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

5. 5. 2011 5:33
Re: Inu co jiného,

To je těžké, když 95% médií v této zemi valí do lidí pravicovou propagandu ze všech stran. Vzpomeňte si např. na několikaměsíční kampaň před posledními volbami proti levici a proti Paroubkovi a strašení "Řeckým scénářem".

Pochopím, když volí pravici bohatí a úspěšní lidé - hájí její zájmy, ale proč volí pravici lidé, kteří mají mnohdy tak malé úspory, že by je tříměsíční nezaměstnanost přivedla pod hranici chudoby (přes polovinu českých domácností), to nechápu.

Bohatý levičák je frajeřina, chudý pravičák je případ pro psychiatra.

0 0
možnosti
O

Ošča

3. 5. 2011 8:34
Cvičená opice

Premiér Nečas řekl větu o škrtající opici. Byl to tenkrát cílený šťouchanec do žeber TOP 09, straně, která ohrožuje pozice ODS. Takže premiér má potřebu shazovat svého ministra financí, tzn. člena své vlády. A v tom je bída celé koalice, Nečas sám destruuje svoji vládu od samého počátku....... Když v domácnosti nebudete mít na splátky hypotéky, co uděláte ? V první řadě prozkoumáte svá vydání, začnete šetřit vodou, elektřinou, přestanete chodit 3 x týdně na pivo, začnete kupovat bůček místo panenky. Normální zákonitost. Tím začnete. A pak začnete přemýšlet jak vydělávat víc abyste si polepšili i z druhé strany. To ale nejde ze dne na den, to chvíli trvá vyhrát nějaké výběrové řízení, získat nějaké lépe placené místo. Ale věřte, že to jde docela rychleji než za asistece odborů, stávek a obstrukcí opozice zpracovat a prosadit balík  nikoliv kosmetických reforem. 

0 0
možnosti
I

ingchemik

2. 5. 2011 21:52
Tak jak na tom vlastně jsme?

Nechci sahat nikomu do svědomí, ale když jsme před dvaceti lety cinkali klíči, mnozí spíše než svobodu viděli německé důchodce trávící podzim života na Malorce...

Pak přišlo vystřízlivění - zdůvodňované ekonomickým chaosem po RVHP a mizivou produktivitou práce .

Tyto důvody ale podle mého již vymizely - o to se postarali zahraniční vlastníci našich firem. Těžko by akceptovali nízkou produktivitu.

Takže co je špatně? Jen ten proklatý demografický vývoj? Pokud ano, pak to jde z kopce opravdu rychle. A mám dojem, že během dvou generací to máme spočítané.

Tedy pokud má Kalousek opravdu pravdu...

0 0
možnosti
UNVK

u nás v kocourkově

2. 5. 2011 16:20
Obyčejní lidé v akci ....

reformy nejsou škrty ... a co tedy navrhujete, když jsou zadluženi až po uši ... brát někomu, kdo něco má ? ... levicový populiznus v akci ... Rv

0 0
možnosti

3lipy

2. 5. 2011 22:23
Re: Obyčejní lidé v akci ....

jenom tomu co nakradl brát

0 0
možnosti
J

Judita2

2. 5. 2011 10:52
Máte naprostou pravdu,

i cvičená opice by vytvořila to, co předvádí naše vláda. Škrty a škrty, ale opice by nebyla schopná ostatních lumpáren, vyplouvá na povrch samá aféra - rozkrádání a korupce. 80 % národa /dle průzkumu/ hodnotí tuto vládu jako špatnou, tak ať jde od válu, nakradeno má dost.;-D! 

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

2. 5. 2011 10:19
Chcete být úspěšným blogerem?

Stačí napsat nějaký blábol na to správné téma a stádo diskutujících se chytne samo.

0 0
možnosti
JR

kulinek2

2. 5. 2011 10:25
Re: Chcete být úspěšným blogerem?

Stačí napsat kolosálně hloupý příspěvek a očekávat, jak se někdo přidá, protože někteří nediskutují o obsahu článku, dovedou pouze vyštěknout nesmyslRv

0 0
možnosti