Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

1. 2. 2012 9:51
Myslím, že jsem optimista,

který se snaží myslet pozitivně, ale spíše mám zkušenosti, že raději si nahlas moc nelibovat .Moje maminka vždycky říkala, že když si člověk něco moc pochvaluje, ďábel číhá za rohem a malér je na cestě .Když se moc daří, raději to moc nevykřikovat.

0 0
možnosti

3lipy

1. 2. 2012 9:57
Re: Myslím, že jsem optimista,

Babička měla pravdu! Ze zkušenosti mohu potvrdit :-)

0 0
možnosti
P

pěnice

1. 2. 2012 9:42
Paní Čiháková,

copak Vy stále ještě nevíte,že chlapi,i když mají stejnou nemoc jako Vy, mají vždy, ale vždy těžší formu ??? A k té další věci,vezla jsem nedávno vnučku celkem brzy ráno do města a šly jsme,pro mně poměrně delší úsek pěšky od parkoviště. Předesílám, že jsem po transplantaci, která dopadla skvěle, ale mám trochu potíže z léků.Tak jsem jen tak poznamenala, že nemůžu pochodovat jako na vojně .A ta moje milovaná vnučka řekla : chce to kondičku babičko, kondičku. No, nezabil by člověk ? :-)

0 0
možnosti

3lipy

1. 2. 2012 10:01
Re: Paní Čiháková,

Zabil! Jenže je to trestné;-D. Nedávno mně pobavila sousedka, které manžel lehl s angínou a pořád otravoval o nastrouhané jabličko, čajíček...že by mu nejraději do jídla už nasypala jed na krysy;-DV

0 0
možnosti

jarinka

1. 2. 2012 7:59
::::

;-D  Člověk jim pak ten zánět lokte skoro i přeje...  Nauka o pozitivním myšlení k nám v devadesátých letech přišla ze západu, spolu s ostatními kravinami. Nelze přece stále pozitivně myslet, protože mozek by to nevydržel. Ten musí být chvíli tak a chvíli onak. Karma.

0 0
možnosti

3lipy

1. 2. 2012 8:04
Re: ::::

;-D...jenže zkušenost je nepřenositelná...tak že si musí natlouct nos:-)

0 0
možnosti