Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

LCypher

8. 9. 2010 12:35
Omyl doktorky Králíkové

To je omyl doktorky Králíkové - vyšší daně neodradí lidi od kouření, kouřit se bude dál a stejně. Rozdíl je jen v tom, že čím vyšší zdražení cigaret, tím méně se jich oficiálně prodá, tím méně stát vybere na daních. Ale zato se tím více bude pašovat, tím více to posílí organizovaný zločin, nemluvě o zvýšeném zdravotním riziku, protože lidé místo kvalitního tabáku kouří čím dál větší sračky a tyhle pašované cigarety nepodléhají žádné kontrole. Ale paní doktorka si bude pořád mlít ty svoje bláboly a ukazovat své vymyšlené statistiky...no, může být fakt pyšná, na boji proti kouření totiž tratí jediný a tím je stát...

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

8. 9. 2010 9:58
Statistiky

...nejsou relevantní...jsou postaveny na neprokazatelných faktech...plíce kuřáka nejsou rozeznatelné od plic člověka nekouříícho bydlícího poblíž průmyslové aglomerace, frekventované dopravní tepny apod apod;-D Ani studie tábákových společností, ani soudy popřená fakta fanatiků bojujících proti kouření, nic z toho nemá vypovídající hodnotu;-)

http://www.zvedavec.org/clanky_368.htm

0 0
možnosti
AT

Antek

8. 9. 2010 7:32
Legalizované drogy

Alkohol a cigarety jsou státem legalizované drogy a obávám se,že kdyby všichni přestali pít a kouřit,tak by ten náš rozkradený stát musel vyhlásit bankrot.

0 0
možnosti