Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

nechci vyrusovat

19. 5. 2011 0:32
Libuška s Aljoškou si to tu dnes rozdávali

Už jste s tím tak trochu, tedy Alexandr víc pro srandu. Což takhle zkusit souboj na Facebooku, ať máte více čtenářů.

Zítra doufám už nebudete pokračovat v boji ..........

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

3lipy

18. 5. 2011 11:56
Starý pan Komárek píše:

"Aféry a skandály, které zmítají zejména křehkou stabilitou současné vlády, podle něho ohrožují jednak důvěru v demokracii, ale i ji samotnou. "Hodně s lidmi hovořím, slabší povahy mluví dokonce o tom, že by emigrovaly," popsal Komárek ParlamentnímListům.cz své zkušenosti z rozhovorů s běžnými občany...."

0 0
možnosti
H

hafusak2

18. 5. 2011 11:29
Předem se omlouvám, protože co teď napíšu

budu citovat /sám takové výrazy nepoužívám/. Jak uvádíte ty jednotlivé fáze vývoje, tak Teorie světového fekalismu je uvádí takto: 1. Jeden s.... na všechny. 2. Všichni s.... na jednoho. 3. Všichni s..... na všechno. 4. Není na co s..... . . Není co s......  . Top je jen pro takové odlehčení.;-D Uvidíme, jestli to cenzura nechá.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

18. 5. 2011 11:17
Z dlouhodobého hlediska se v každé rodině najde zmetek,

který promrhá rodinný majetek a ještě si napujčuje spoustu peněz a je věčně v podroušeném stavu. Takový byl i můj pradědeček, děda, jeho syn, celý život měl tím poznamenaný. Pradědeček umrzl když zůstal ležet na ulici s prasklým vředem. Až teprve mámina generace pomohla rodině se zase postavit na nohy. S námi to nebude jiné. Tato generace v podstatě majetek probendila, od námořní flotily, až po zlatý poklad republiky a ještě nasekala 1.5 bilionu dluh. Krach je tedy nevyhnutelný, se všemi důsledky. Ještě naše děti nedokáží škody po Klausech, Kalouskách a podobných splatit, takže jestli a toho my se už určitě nedožijeme, tak bude schopná až generace přespříští.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

18. 5. 2011 11:10
naprosto nesouhlasím

Demokracie je jediným způsobem vlády, který má perspektivu - ty ostatní tu už byly, a byly nahrazeny. Chápu vaši frustraci ze současného stavu pilitiky u nás, ale do toho bych demokracii nemíchal.

Ve smyslu vašeho textu si můžete představit stabilní provoz demokracie třeba tak, že se střídá pravicový a levicový kabinet, přičemž pravicový kabinet naplní kasu a levicový to rozpustí mezi lidi. Pokud budou oba kabinety bezúhonné a slušné, může to fungovat celkem dobře a dlouho.

Potíž nastane - a to je náš případ - kdy se vlády zmocní mafie směřující k diktatuře a totalitní vládě. Je velmi paradoxní, že současní nemorální packalové, co ve funkcích devastují tuto zemi, tím špiní demokracii a pravici, přičemž ani s jedním nemají naprosto nic společného.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 5. 2011 11:17
Re: naprosto nesouhlasím

No zatím je to pravice taková, jakou si ji volili lidé Vašeho typu. Ti jsou přece uzavřeni do oné lži, že pravice je vždycky fajn a levice vždycky brrr. To je přece ten důvod proč je ta pravice v Čechách právě taková, jaká je. Kdypak jste to zjistil, že tu pravice není pravicí - přeložím - kzpak jste yjistil, že pravice tu není zrovna ideální a proto není pravicová?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 5. 2011 11:03
Jistě paní Libuško, ale demokracie

je taky změna na základě soutěže a pilně pracující kyvadlo. Samotné kroužkování nestačí. Ono je třeba, aby se naplnily při příštích volbách současné reference. Občanskou společností nemůže být společnost, která si nechá vymýt hlavinky a dobrovolně se uzavře do možnosti jediné volby - do volby pravice ať je jakákoli. Kroužkovat může i pravičák volící levici po průseru pravice a opačně. Já říkám zaplaťpámbůh, že paty snad máme za sebou. VV do naprostého zapomnění a ODS s TOP tak dohromady 10% a začnou se dít věci. Demokracie pomůže jen tam, kde existuje alespoň minimální občanská společnost. Levice v takovémro případě nebude ani horší ba ani stejná. Memento mori za takových okolností působit bude. I tak se levice obdobnému průseru nevyhne. Na to je tam těch Hulínských, Březinů či Palasů něurekom. Ovšem je tto jediný způsob, jak zacházet s demokracií a jediná cesta, jak se postupně toho marastu zbavovat. I tak to bude dlouhá cesta a teprve pak se zbavíme komunismu v sobě samých. Zdravím.

0 0
možnosti

jeanetka

18. 5. 2011 10:57
Paní Čiháková,

že by naše děti nechtěly do politiky - syn mého bývalého kolegy, který sám, až VŠ vzdělán, nikdy nepracoval jinak než na hubě, je v politice - u VV, a dost vysoko. Takže někteří mladí chtějí do politiky, proto je parlament obsazen i 25-letými, a to bez rozdílu barvy dresu. Někteří chtějí a fest  ;-D JŠ

0 0
možnosti