Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

31. 5. 2010 12:53
Špatně čtu?

Je po volbách, jak by mohla ODS vyškrtnout někoho z kandidátky? 8-o

-

Řápková byla řádně zvolena, spolu s ní i Gandalovič. Nemusíme z toho mít radost, ale po volbách opravdu není prostor vyřadit zvolené kandidáty z kandidátních listin.

-

Teď holt proběhne soud na ochranu osobnosti, tipuji, že Řápková ho vyhraje (nebude podstatné, jakým způsobem skládala kterou zkoušku, ale že titul jí byl řádně udělen). Možná pak na základě toho, kolik bude ZČU nucena vyplatit Řápkové, rozhodnou naše vysoké školy o zpřísnění kontrol studijních výsledků a udělování titulů. Paní Řápková si odsedí 4 roky v parlamentu a zmizí v propadlišti politických dějin, aféra její politickou kariéru zlikvidovala, ať už se něčeho špatného dopustila nebo ne.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

31. 5. 2010 13:01
Re: Špatně čtu?

;-DR^

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

31. 5. 2010 11:56
Státní bankrot a autoritářství

u Paroubka? Tenhle názor je paní Libuško opravdu mimo reálný pohled, jakkoli se to komukoli i Vám takto nejeví. Proto není divu, že se ony věty Kalouska stran dluhu mnohým i Vám jeví jako nepopulistické. Pravice dluh zkrotí velice rychle, za hodně drahou cenu. Levice by jej zkrotila pomaleji, za cenu neskonale nižší. Toť dle mého soudu reálný pohled.

0 0
možnosti