Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

lomihnát

18. 4. 2011 9:43
Tak na to nekoukejte, když na to nemáte nervy.

Když na to nebudete koukat, získáte krásný nedělní čas a udržíte si dobrou náladu.

A když nás bude hodně, sledovanost bude tak nízká, že s tím tajtrlíkováním přestanou.;-D

0 0
možnosti
LC

jáša

17. 4. 2011 16:02
Milá Květuško,

normální člověk má tu silu jim toto nemravné počinání zarazit. Jde jenom o to, se odhodlat k činům. A pokud bude národ jako takový pohodlný,zbabělý,farizejský a všechny ty další přívlastky, které je možno vyjmenovat , tak to lepší nebude. Mně by jenom zajimalo, jestli ČSSD, jako předpokládaný vítěz voleb ,má vytvořený  program, a je připravená převzít zodpovědnost. Ale reálně a ne jenom slovně. 

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

17. 4. 2011 16:36
Re: Milá Květuško,

Program ČSSD jsem četla ještě v podobě kdy na něm pracoval Miloš Zeman a ze všech politických stran mi připadal pro Čechy  nejlepší. Už s ohledem na mentalitu Čechů a historický vývoj. Z po téměř 20 letech však nevidím v žádném politickém programu východisko z marasmu, ve kterém jsme. Nemyslím jen stále rostoucí státní dluh, ale zejména upadající vzdělanost lidí a morálku. Vulgární projev slečny Kočí, který tolik "zaskočil" lidi z médií i z mého okolí to jen dokazuje. Stačí si poslechnout mládež v tramvaji nebo dokonce maminky s dětmi na dětských hřištích. Jejich omezený a chudý slovník - jakýsi argot, kterým s dětmi hovoří. Také už nikomu  nevadí, když někdo krade, ovšem pokud něco neukradne právě jemu - to potom hned střílí. A pod tím vším je obrovská naštvanost normálních lidí, nechuť se zabývat věcmi veřejnými a nihilismus. Bohužel patřím ke generaci, která se už asi nedočká podstatnější změny. Co však čeká naše vnoučata, to nevím. Rozhodně nepodléhám nějakému optimismu.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

17. 4. 2011 15:37
Milý autore,

Když vám něco bude připadat divné a nepochopitelné, podívejte se, kudy z toho tečou peníze.

Tato vláda ODS a TOP (VV jsou tam jen omylem voličů, se kterým se nepočítalo), připravila velký tunel na budoucnost obyvatel této země a to je důchodová reforma. Již několik let jsou připraveny "Penzijní fondy" s natěšenými majiteli, kterým má spadnout do klína mnoho miliard z průběžného systému a možnost dál celá desetiletí dojit finanční prostředky normálních lidí, kteří jim dají k neomezené dispozici část svých příjmů. Na druhé straně nebo spíš v jedné řadě s nimi stojí všichni, kteří se za celá léta stačili napojit na státní peníze, to jest Kmotři. A do toho příjde tak trochu naivní John spolu s podnikatelem, který si již peníze vydělal a chtěl zkusit politiku. Jsou v politice nezkušení a možná naplněni ideály? Nevím.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

17. 4. 2011 15:37
Re: Milý autore,

Zkrátka najednou v té vládě začnou zlobit. Protože pan Bárta není žádný kašpárek, ale zkušený manager, nechce si to dát líbit. Začne boj a je potřeba rychle ty nepohodlné lidičky dostat z vlády. Zapojí všechny páky, včetně jedné hloupé slípky. Ten její přisprostlý popis plánu na odrovnání VV je úžasně pravdivý. Všechno popisuje naprosto přesně, včetně role MF. Všude slyšíme, že VV musí pryč, dokonce se objeví i nápad na zrušení strany. Co však VV dělá tak špatného? VV škodí tomu bohulibému záměru současných kmotrů cucat ze státního rozpočtu miliardy a brání dobudovat ten důchodový tunel. Pokud se jim to povede, budou mít jistotu obrovských příjmů na mnoho let dopředu. Bohužel normální člověk nemá tu sílu jim toto nemravné počínání zarazit.

0 0
možnosti
L

lrkfa

17. 4. 2011 15:11
Naprostý souhlas.

Karma.

0 0
možnosti
S

simsII

17. 4. 2011 14:46
Tak hned několik

připomínek:

Bublana si vůbec nevážím, je pro mne stejný jako všichni ostatní, to je jen maska, není objektivní a má pocit nedocenění.

Co se týká Langera - je to zbytečné komentovat. Já se ga.nery nezabývám.

Ale docela jsem si opět vychutnala Bendu. jde o skutečného b.ba, o tom nemůže být žádných pochyb. Toho človíčka by měli dát někam dělat, něco řídit, rozhodovat a hned by se ukázalo, co je zač. Vůbec mi vadí Sobotkové, Bendové, Haškové, kteří kromě politiky neochutnali nic jiného. O životě prostých občanů nemají již ani ponětí. A co mě úplně dostalo, když bylo řečeno, že pan Drobil a sl. Kočí užívají byty o rozměrech přes 100 m2 a ještě placených státem, potažmo MMR. Ten Jankovský se mi od začátku nelíbil, zvláštní je, že je docela nedotknutelný i ostatními stranami. Pár zmínek o kšeftech firmy syna a dost.

0 0
možnosti
L

lrkfa

17. 4. 2011 15:12
Re: Tak hned několik

Až na vyjimku.R^R^R^

0 0
možnosti

3lipy

17. 4. 2011 14:04
Langer předčil všechna očekávání!

Sprostota, lež, urážky! Chudák Nečas, s takovým poradcem. Fuj!

0 0
možnosti
HPP

harmonická perzistence paměti

17. 4. 2011 12:17
langer není nic dobrýho

ale zas tak bych tu bytost nedémonizoval. Není dobré věřit těm lidem jako je kroupa, kmenta, plesl, a spol., každé hlouposti, kterou si vycucají doslova z prstu, a spousta lidí tomu s otevřenými ústy věří. Častokrát je na těch odposleších slyšet pouze spousta blábolů, a zřejmě každý z nás, kdo by byl odposloucháván, a dobře sestříhán, by mohl mít skandál raz dva.

Baví se po telefonu A s B. "A" říká- "to je bordel v tom státě, co říkáš?"  "B" říká- "Jo, to je děs, tady to snad zachrání jen nějaký diktátor, s tvrdou rukou. Haha." - po sestříhání-. " To je děs..Jo, tady to zachrání jen diktátor." - výsledek- lidé "A" a "B"

připravují puč, jsou to neonacisté, je to šokující odhalení pana kmenty a kroupy.;-D...Totiž  I takto vypouští kmenta a spol své "naprosto šokující informace" do světa.

0 0
možnosti