Budou kvóty na přidělování dívek a žen?

Tak, jako nám mužům hrozí, že zbytek svého života strávíme na vojně, potažmo v nekonečné válce, naše ženy a dívky budou mít trochu jiné povinnosti.

Píše se rok 2016.  22:00 h, Události a komentáře,  Takáč již přikyvuje, nevěda o čem bude řeč.

Ombudsmanka je zděšena situací v uprchlických táborech a ubytovnách.

"Měli bychom těm nešťastníkům více pomoci, já sama jsem již věnovala své tranzistorové rádio Sokol. Nevím jestli to je Hi-Fi, tak dobře techniku neovládám, ale nějaké MW a LW tam napsaný je. Čekám podobnou vstřícnost od ostatních dělníků a rolníků k našim bratrským, muslimským novousedlíkům. Akademická, nejinteligentnější obec je z tohoto pochopitelně vyjmuta, neboť obohacuje život v naší vlasti jinými nenahraditelnými hodnotami a navíc je to  přání moje ve shodě s panem premiérem.

Zatím, to nechci prosazovat formou zákona, ale každá rodina by mohla uprchlíkům věnovat, alespoň dva měsíční platy. Bezdomovci nechť věnují, alespoň krabici vína, či krabičku startek, protože i mezi těmito přáteli z blízkého východu jsou tací, kteří se oddávají zálibě vášnivého kuřáctví. Chtěla bych, aby toto mé rozhodnutí platilo pro všechny, od prosince tohoto roku, protože se blíží vánoce a my musíme naši štědrost prokázat před Štědrým dnem, ehm, ehm, abychom vůbec nějaký mohli mít.

Dále bych velice ráda, a to již formou zákona, který na můj popud bude muset prosadit předseda vlády, pan Peszyňsky (mimo kamery, sakra to je jméno) navrhuji kvóty na přidělení žen a dívek, od 16 roku života, pro každého samostatně zde strádajícího imigranta. Jejich sexuální život je totiž tristní a i s tím budu muset něco udělat. Nemějte obavy, tyto kvóty jsou jen takové malé manuály, jsou vnitro republikové a kdykoliv se můžou dobrovolně navýšit. Vždy bude záležet jak na apetitu obdarovaného, tak na výkonnosti dámy, která si nejdříve splní povinnost kvótou určenou a posléze může dobrovolně, kvóty navyšovat. Těm nejlepším samozřejmě náleží odměna v podobě stravenek v nominální hodnotě 40 Kč na den, kdy si 20 Kč hradí sama, ehm, ehm dívka, či žena a 20 Kč přispívá důchodový fond ČR.  Já sama jsem si to vyzkoušela a odešla jsem z tábora v Bělé naprosto obohacena. Kdyby mně neotravoval Křeček s nějakými exekutory, jsem tam dodnes. Vždyť jsem prošla jenom třemi pokoji a dobrých 20-25 pokojů, je pro mne stále neprobádané území. Navíc některé mé kamarádky ze školy se hlásí již dobrovolně."

Takáč se strnulým úsměvem a evidentně v rozpacích v domnění, že mikrofon je vypnutý, " U Alláha a moje žena a holčička také?" -"No jistě, výjimky s premiérem nepřipouštíme, až holčičce bude 16 rukuje, vy ostatně rukujete myslím zítra ne, tak nač ty starosti?"

Klapka. z režie "Dane jedeme"

-"To byla ombudsmanka ČR s velice rozumnými a progresivními myšlenkami, které podporuje celá akademická, nejinteligentnější obec a jsou ve shodě s myšlenkami našeho nového, chytrého pana premiéra."

Klapka.

"Dane, na co mi bereš ten kabel od kamery, Dane neblbni, Dane, ne, ne, ten kabel tě neudrží" .

"Hoši v režii, tak  Dan to konečně pochopil, jsem zvědavý, koho nám sem dají za něj."

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Synek | neděle 22.11.2015 10:31 | karma článku: 29,64 | přečteno: 1003x