LV

Model Antibabiš funguje náramně. Jen se překlopil do Antipětikolka a AntiEU. Viz třeba Stačilo!. Ale používají ho všechny strany od ANO směrem k extrému. Všichni se předhánějí v tom, co zruší, zastaví nebo překazí, ale nikdo neřekne, co pozitivního vytvoří nebo udělá.

MP

Na pozitivní návrhy už nikdo neslyší. Neustálým opakováním toho, jak se máme blbě tady lidé zblbli a chtějí jen opak toho současného. Pozitivní zprávy se nenosí, plusy se neříkají. A do toho se hodně obecně slibuje, jak za někoho jiného bude líp.

MV

Turek - další populista na scéně. V hlavě srovnaný to teda má - pro ty, kteří uvěří lecčemu.

RK

Milá Kateřino, Rusko, pro tebe všecko nebyla žádná kampaň, či antikampaň, ale velice povedený vtip. Kampaň koalice spolu je založená úplně na něčem jiném, což je pod vaší rozlišovací schopnot. Ale pěkně vás ten vtípek nadzvedl a pěkně jste ho sami šířili. Majstrštyk píáristů a nic to nestálo. Vy jste jen plnili roli užitečných šiřitelů. Dosaďte si správný výraz sama.

LP

přesně. ten byl výbornej. Nebál bych se říct, že až werichovskej.

Ještě 14 dní potom, jsem se musel zasmát, když jsem si na něj vzpomněl a uznale jsem musel pokývat hlavou, nad inteligencí pětikoaličních píáristů.

PR

P32a91v54e88l 51R20u59s40ý

31. 5. 2024 11:00

Hodnotíte Kolaju podle toho, zda se obléká jako elegán? No možná by bylo lepší se soustředit na to, co by chtěl prosazovat. V tom je s Piráty na jedné lodi, obrazně i symbolicky.

Foto

J84i79r40i 87C69i93z

31. 5. 2024 11:08

Vystihla jste to presne. Zatimco v Nemecku probihaji neustale zive debaty k volbam do EU, tady se skoro nic nedeje a zajem o tyto volby neni velky. Na druhe strane 21 poslancu ze 740 (2,84%) ma velmi malou sanci cokoliv v EU ovlivnit. Osobne povazuji za velkou demokratickou vymozenost i v postbolsevickych statech to, ze kazdy volic ma pouze jeden platny hlas a je jen na jeho rozhodnuti, komu ten svuj hlas hodi. Propaganda muze nektere ovlivnit, ale snad ne vetsinu. Za par dni uvidime vysledek. Vam

MM

Nesledujte jen Německo, ale u nás i třeba "neobjektivní" ČT a ČRo.

VF

Tak doufejme, že i ten poslední týden bude v pohodě.

PB

Žádný antiBabiš neexistuje a ani nikdy neexistoval. Vymysleli si ho sami jeho příznivci, vlastně ani to ne, ti by se na něco tak zákeřně sofistikovaného ani nezmohli, pokud si dobře pamatuji, tak ho první začal používat sám Babiš v neschopnosti čelit argumentačně kritice.

A po něm ho teprve začali papouškovat jeho příznivci jako reakci na veškerou kritiku a skandály, které se na Babiše valily.

Prakticky se jedná o univerzální dehonestaci veškeré jeho kritiky i s těmi samotnými kritiky. Magickou formulku antiBabiš pak používali naprosto na všechno, co se týkalo vlády a premiéra, protože máloco z toho byla pozitivní zpráva, u veškerých voleb i u všech jeho soudů a kauz.

Např. státní žalobce vypracoval obžalobu v kauze Čapí hnízdo - antiBabiš.

Ve svém fanatismu pak šli až tak daleko, že nálepkou antiBabiš začali označovat i to, co inicioval sám Babiš, například zprávy z jeho soudů ohledně jeho estébáctví. V pomýleném fanatismu totiž tvrdili, že ty soudy na něho ušila opozice v rámci antiBabiš v marné snaze se ho zbavit, ale on je všechny vyhrál.

No a tím pořád dokola omíláním vám to uvízlo v hlavě až tak hluboko, že jste sama uvěřila tomu, že něco takového reálně skutečně existuje.

Mimochodem sám Babiš se bez omílání ODS a Kalouska neobešel v žádné politické debatě.

KL

Víte pane Buriáne, na jaký příspěvek jsem teď narazila na LindedInu? Byl od Zdechovského a píše v něm, ať lidí přijdou volit a že je třeba porazit Babiše. Takže si ty svoje povídačky o neexistenci antibabiše a že si ho Babiš vymyslel sám nechte laskavě pro ty, kteří jim uvěří.

  • Počet článků 285
  • Celková karma 36,79
  • Průměrná čtenost 4916x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik