Vláda zbabělců!

Zabalte to a odejděte, jinak se za Vás bude stydět ještě několik generací. Udělejte jednu správnou věc, než bude pozdě! 

Naše politické špičky se chovají jako zbabělci, kterým jde jen o teplé místečko. Samozřejmě někteří ani nic dělat nemůžou, jelikož jsou zlobovaní,  a nebo řízení lidmi, kteří nechtějí být s politikou spojováni. V naší vládě nesedí ani jeden slušný člověk, kterému by šlo skutečně o dobro občanů.
Náš názor jako by neexistoval. Sobotka bojuje proti uprchlické krizi tak, že nás ostatní u televize zabíjí svými dlouhými proslovy a lhaním, a komu to nestačí, může si počkat na konec jeho smrtelně nudného proslovu, kdy na závěr vycení kobylí úsměv. Babiš od začátku voleb jen lže.
Jeho StB Hnutí ANO dlouhodobě tvrdí, že bojuje  proti  trafikám. Ale namísto toho dosazuje své odborníky. Příkladem je třeba Jiří Faltýnek, který působí v představenstvu Tepláren Brno ( syn Jaroslava Faltýnka ANO 2011) a takových náhod se dozvídáme denně několik. Bohužel ten koblížek, co rozdával před volbami musel být pekelně dobrý, protože by mu dnes prošla snad i vražda. Když ho slyším jak mluví, otevírá se mi kudla v kapse. V pěti  letech umí každý  Vietnamec  lepe česky než Babiš. A  nemohu zapomenout na černoprdelníka z KDU-ČSL. Kdyby nás obsadili Číňani, tak poslanci z KDU budou mít v okamžiku šikmé oči a budou mluvit čínsky. Čím dál více sleduji zahraniční politiku. My potřebujeme silnou osobnost. Takovou,  jako je  např. Marine Le Pen. Ta si umí bouchnout do stolu a poslat někam i prezidenta Francie Hollanda. Marine Le Pen je žena, vedle níž bych se cítil silnější, než vedle našich zbabělců a zrádců.
 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Leoš Prokeš | čtvrtek 8.10.2015 10:37 | karma článku: 35,07 | přečteno: 1486x