Svoboda podnikání jen pro někoho aneb bude hůř !

Podle jakého měřítka se u nás podnikatelé trestají?

Dvě třetiny autobazarů porušují předpisy, zjistila Česká obchodní inspekce (ČOI). Při kontrolách odhalila tachometry stočené o stovky tisíc kilometrů. Závěry kontrolní akce jasně ukazují, že v oblasti prodeje automobilů se stále ve velkém podvádí. Tak se ptám, zda by neměl také ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek vytvořit nějakou nesmyslnou vyhlášku jako například ministr Ferda Brabenec ( ANO 2011) , který zakázal platit v hotovosti fyzickým osobám ve sběrnách. Dokonce to není tak dlouho, kdy ČOI zkontrolovala v Praze klasické a tradiční zastavárny a zjistila, že polovina z kontrolovaných  porušuje zákon.

 

Podle jakého měřítka se u nás podnikatelé trestají? Nejlepší by bylo, kdyby se ministrem životního prostředí stal  někdo, kdo tomu aspoň vzdáleně rozumí, pak by se nepodepisovaly nesmyslné vyhlášky, které nic neřeší a na místo toho se pracovalo pro občany ČR.

 

Lehce se to píše, ale těžko to vysvětlíte někomu jako je ministr Brabec. Celé ANO se snaží co nevíce zkomplikovat živnostníkům životy.

Malé a střední podnikatele pohřbí a zůstanou tu jen ti velcí. Ale celá Burešová strana ANO neví, že to  ,,prostě někdy nejde".

 

Budeme bojovat za spravedlivé zákony a naopak se bránit proti nespravedlivosti. Jsem z České republiky a nenechám si tady diktovat nesmysly od náplavy.

Autor: Leoš Prokeš | úterý 31.3.2015 11:14 | karma článku: 21,21 | přečteno: 650x