Špinavá kampaň volebních stran ČSSD, KDU-ČSL, ODS !

„Dýchám pro kraj“, hlásá lidovecký náměstek hejtmana Stanislav Juránek, přičemž nejvíce nelegálních billboardů má právě vládnoucí strana KDU-ČSL a ČSSD.

Nelegální reklamní billboardy má v Brně kromě lidovců například  ODS. „Nemám čas ani kapacitu kontrolovat každý billboard, který jsme si pronajali," sdělil regionální manažer ODS Michal Pátek.

Já osobně jsem navštívil dvě nejmenované známé reklamní agentury, které nabízí v České republice  billboardy a další služby. Odpověď na otázku, jaký je jejich názor na tuto nelegální kampaň politických stran a hnutí mne posadila na židli. Bylo mi řečeno, že 80% billboardů na Jižní Moravě jsou nelegální a politické strany jako ČSSD, KDU-ČSL či ODS o tom dobře vědí. Avšak existuje interní dohoda o tom, že billboardy bude vláda přehlížet za službu, že budou moci vládnoucí strany využít reklamy v předvolebním období, jako jsou například krajské volby.  Když jsem se zeptal, jak poznám nelegální billboard od legálního, bylo mi řečeno, že docela těžko. Existují ovšem jisté detaily, díky kterým se billboardy dají rozlišit. Jeden z rozdílů je například číslo v číselné řadě legálních billboardů. Dále pak stavba billboardu.

Závěrem mohu pouze konstatovat:  ,,nevolte lháře a zloděje“. Na politické scéně máme miliardáře  Andreje, který nemá a nikdy nebude mít dost, dále pak lháře a podvodníky.  Udělat tohle někdo z nás v reálném životě, ihned nám zaklepe na dveře policie a finanční úřad. Ale v případě politiků jde o omyl druhé osoby.  Strana Patrioti ČR  prosadí trestnou a hmotnou odpovědnost politiků a úředníků. Jeden metr na všechny !

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Leoš Prokeš | úterý 4.10.2016 13:20 | karma článku: 23,12 | přečteno: 801x