PATRIOTI ČR, SPD, ÚSVIT, BPI, APC, SPR-RSČ MIROSLAVA SLÁDKA, ND, NÁRODNÍ DOMOBRANA a další

Zajímavé je to, že všechny tyto strany jsou pro zastavení migrace....................................

Mají podobný pohled na EU, všechny jsou nespokojené s dosavadní vládou, která upřednostňuje vlastní zájmy před zájmy společnosti a bezpečností občanů ČR. Dokonce by se dalo říci , že tyto strany jsou z většiny vlastenecké.

Je pravda, že někteří členové těchto stran mají minulost, kterou by se neradi chlubili. Je také...pravda, že někteří jsou radikálnější více, než je zdrávo. Zároveň někteří jedinci z těchto stran a hnutí ,nabyli pocitu, že disponují rozumem světa a nikoho nepotřebují.

Někteří se dokonce vzájemně špiní a škodit si. Babiš se Sobotkou se tiše smějí a pokud to bude pokračovat dál, tak se nic nezmění.

Někteří z těchto stran budou i úspěšní v krajských volbách, ale vládnout nebudou. Budou sedět v opozici a osamoceně plavat proti proudu Burešovců a socanů. Jednoduše řečeno, co nyní v programu slíbí, nemohou nikdy jako jednotlivci splnit. Taková je realita.

Pokud chceme skutečně změnu, musíme se spojit a jít společnou cestou. Jsem realista, někdo vypadne, někdo se přizpůsobí a naopak. Rozdíly jsou velké, až kromě pohledu na uprchlickou krizi. Nemluvím o spojení či sloučení, ale o memorandu a společné podpoře v problematice migrace a EU.

 

Autor: Leoš Prokeš | čtvrtek 9.6.2016 16:49 | karma článku: 24,83 | přečteno: 813x