Konec EU a vlády ČR !!!

Další článek o bezmoci nás všech, nebo skoro nás všech. Ti, co můžou něco změnit nedělají nic a ani dělat nebudou. Už měsíce všichni píšeme  nebo čteme o uprchlické krizi.

V průzkumu se vyslovilo více než 91% občanů ČR, kteří jsou proti přijímání uprchlíků. Nové strany, spolky, bývalí politici a občané sepisují petice, referenda apod. Těch je dnes v oběhu po ČR přes 35, a to jen o kterých vím.  Blok proti Islámu zase pořádá demonstrace a připravuje se na volby. Pravdou ale je, že než budou volby a dostanou se možná k moci, bude dávno pozdě.  Referendum a petice nemají u nás žádnou cenu. Naše vláda se chová na venek jako demokratická, ale tohle je důkaz pro všechny, že je tomu naopak.

 

 

ČSSD v čele s lehkou děvou budou jen slibovat, jednat, svolávat, diskutovat a řešit .Žádného výsledku se ale nedočkáme, každý den mají jiný názor na věc. Ano 2011 s Babišem budou z posledních informací potápět lodě, ale  nikdo z nich už neřekl jak to udělají. Možná je potopí svými sliby a koblihami. Brněnský primátor ANO 2011 Vokřál  napsal , že Brno je připraveno přijímat uprchlíky,  i když nevím jak to udělá. Každopádně je jasné, že ani ANO 2011 nepůjde proti EU,  Babiš má dotace, prosperuje z EU a svoje si  přece nepokazí ... A to je ten střet zájmů. Jedna věc je, když si tento slovenský maník přihrává zakázky a druhá věc je, když nás kvůli svým potřebám ohrožuje. KDU-ČSL s černoprdelníkem zase chtějí multikulturní páření všech národů, ale až půjde do tuhého, přidají se na stranu silnějšího., to je u této strany historicky známo. Když to shrnu, nikdo z nás nic nezmůže a ten kdo může, zase nic neudělá. Tak vznikají tři řešení . První - pište, mluvte a doufejte, že dostanou politici rozum.  Druhé - udělejte si ZP, připravte se na to, že ČR už nebude jako z Ladových kreseb, udržujte v sobě tradice a učte to naše děti. Třetí -  vykašlete se na demonstrace a psaní, vezměte vidle a  vyházejte ten hnůj z PS,  následovně vystupme z EU.  Většina z nás sympatizuje s třetí variantou, ale kdo z nás udělá první krok?

 

Autor: Leoš Prokeš | středa 23.9.2015 8:23 | karma článku: 33,23 | přečteno: 1002x