Dva psi a dvacet celníků nám zajistí bezpečnost !!! Děkujeme

Evropské vlády se dlouhodobě vysmívají svým voličům a jejich snaha vyslyšet volání lidí o pomoc se rovná nule.  

Potřeba zákona o trestné a hmotné odpovědnosti,  a zákon o odvolání politika na základě referenda se ukazuje jako jediná možná varianta, tedy kromě žertovného návrhu pana prezidenta Zemana zbavit se psychopatů, co momentálně mohou rozhodovat o životech jiných pomocí Kalašnikova.  I když z mého pohledu nedemokratická cesta založená na použití legendární zbraně k odstranění politika, kterého působení jen o každý den navíc přináší další desítky zmařených životů a nenapravitelné  škody mi připadá v současné situaci jako adekvátní. Tiran má svoji politiku založenou na utrpení jiných . Dobrosráč, který svým postojem způsobuje možnost legalizovat teror na domorodém obyvatelstvu je přímo odpovědný za každou oběť svých nekompetentních rozhodnutí a stejně tak všichni , kteří proti těmto rozhodnutím nebojují dle svých možností, nebo dokonce tato rozhodnutí podporují.

 

Evropské vlády se dlouhodobě vysmívají svým voličům a jejich snaha vyslyšet volání lidí o pomoc se rovná nule. Demokracie založená na poslušnosti k evropským dotacím, korytům pro hodné politiky a poslušnosti k jedné šílené, bezdětné svazačce je přímá cesta do pekel. Co každý soudný člověk vidí už roky, na co upozorňují sociální sítě celého světa, strach o budoucnost, strach o svoje děti je pro politické elity v jejich pancéřovaných limuzínách, ochrankou zabezpečených sídlech a soukromých školách pouze abstraktní pojem.

Evropa si odvykla řezání hlav, vraždění pro jiný názor a právu silnějšího. Zvolili jsme si demokratickou cestu, cestu diskuzí a kompromisů, ale v této době tato cesta není schopna ochránit základní práva Evropanů. Pokud armáda ČR a policie ČR bude mít svázané ruce politikou Sobotkovi vlády, potažmo Babišovým Agrofertem prahnoucím po výhodách spojených s poslušností k politice EU, nezbývá nic jiného, než se začít připravovat na přicházející teror.

Slovy Františka Ringo Čecha – Já už ne, ale vy mladí si ještě zastřílíte. Omlouvám se za citaci, pokud není přesná.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Leoš Prokeš | čtvrtek 10.3.2016 8:48 | karma článku: 23,21 | přečteno: 542x