Odolá V4 se Sobotkou?

Země V4 se již brzy ocitnou na hranici, kdy její překročení bude jednosměrné a bez možnosti návratu k zažitému a klidnému způsobu života.   

Za hranicemi Evropy se připravují další miliony muslimských imigrantů na svůj vstup do našich domovů a životů. V  Polsku, Maďarsku a na Slovensku se připravují a zavádí do praxe zákony, sloužící k ochraně obyvatel a státu. Národní fronta Marine Le Penové ukazuje cestu, která dává naději, že na prvém místě bude občan a ne byrokraté slepě naslouchající bruselským psychopatům a mírotvůrcům.Jen šílený zákon o slučování rodin nám dává poměrně velkou šanci, že ve střednědobém horizontu se z každého jednoho přijatého imigranta vyloupne dalších 10 a více. Jednak proto, že si pozvou vlastní rodinu do pátého kolene, a potom celkem vysoká porodní kadence muslimských žen.Teorie státem placených ekonomů o tom, že tento druh imigrantů bude vydělávat na naše důchody mi připadají naprosto nesmyslné. Pokud bude každý druhý muž pracovat,  a o tom celkem pochybuji , tak jeho žena bude rodit jako na běžícím páse,  a kde budou jejich babičky a rodiče.Stát bude na každou rodinu doplácet a to permanentně.Druhá generace se bude cítit ochuzená, vykořeněná a co bude následovat si jistě každý domyslí.Budou chtít získat vyšší životní standart a respekt. A protože povídačky o tom, že do EU prchají především inženýři a chirurgové už vzaly za své, naděje na to, že druhá a třetí generace bude pro Evropu přínosem, je přinejmenším optimistická.Vláda pod vedením B. Sobotky nám připravuje místo kvetoucí země stát rozdělený ne na kraje a okresy, ale na no go zone , gheta , prostory zájmů a muslimské čtvrti. Prioritou vlády se stávají systém EET, jako možnost šmírování a represí vůdči drobným podnikatelům , utahování šroubů při výběru nesmyslných daní a poplatků z trakaře a komína , odzbrojování těch ,kteří nemají tak silnou důvěru v to , že je stát dokáže ochránit a v neposlední řadě jsou to účelové informace , které do nás pumpují veřejnoprávní média řízená a poplatná vládě a Bruselu.

 

Když většina evropských států začíná pociťovat důsledky své nezodpovědné imigrační politiky, tak naše vláda se žene do stejných problémů, místo aby se pokusila aspoň se zeměmi V4 táhnout za jeden provaz a poměrně za malé peníze se této multikulturní katastrofě vyhnout.Až budou v českých městech hořet ulice,až budou rabovány obchody, až budete mít strach ozdobit vánoční stromek před svým  domem , tak uspávací projevy p. Sobotky a koblihy p. Babiše nám budou mementem o tom ,že pravda a láska vždy nemusí zvítězit.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Leopold Prokeš | středa 9.12.2015 9:00 | karma článku: 31,63 | přečteno: 765x