Místo plavek muslimhadry!

Kdyby se roku 1683 křesťanská Evropa nesjednotila a neodrazila mohamedánská vojska u Vídně, tak by všechny tyto diskuse se sluníčkáři dnes nebyly možné. .............................................................................

Ženská populace by neměla starosti - jaké plavky na léto , jaký použít opalovací krém a jaké víno je chutnější. Místo plavek muslimhadry , místo slunečních brýlí zmenšenou střílnu pro oči a místo vína facku.

Multi-kulty zastánci přijímání muslimských uprchlíků typu profesora Alibaby Kohouta s názorem "dejte jim šanci, potom se uvidí" , ať jdou do prdele  . Pro mne je jeden poškozený, nebo dokonce zmařený život českého občana důležitější než tisíc šťastně integrovaných muslimů. Kriminalita těchto náplav vyjádřená v procentech a tabulkách nevypadá tak strašně, dokud se Vás nedotkne osobně.

Pro muslima je každý bezvěrec nebo věřící křesťan na úrovni prasete, takže nechápu jejich snahu žít v našem nečistém chlívku. V zemi, kde je v každé vesničce kostel nebo kaplička, kolem cest na každém kilometru kříž nebo Boží muka, v zemi kde,po stovky generací narozené křtíme a zemřelé pohřbíváme do posvěcené půdy nemohou vyznavači Koránu najít štastný domov .

Nedokážu si představit, co se bude dít až tito Afričané zjistí, že v zimě je zima a značkové tričko je před chladem neochrání, a že energie a bydlení stojí celkem ranec. Potom nám bude problém se současnými bezdomovci připadat celkem banální.

Já se přidávám k domobraně pro Brno, kterou najdete na facebooku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Leopold Prokeš | pondělí 15.6.2015 10:32 | karma článku: 37,76 | přečteno: 1386x