Jsem hnusnej ,dementní a Hitler by měl ze mě radost

To je ta pravá diskuze se sluníčkáři pod mým blogem z 8.6.2015.......................................

Záměrně uvádím datum, protože téhož večera jsem  na stanici  ČT1, která není  ovládaná dementy nebo pohrobky Hitlera viděl, že se na invazi do Evropy ,USA a dokonce i do Ruska  připravují desítky milionů muslimů. Mírně mne pobavil odhad 5 milionů emigrantů do zlého, rudého a diktátorského Ruska.

Nechápu, proč raději neprchají do náruče demokratické Ukrajiny.

K problému utečenců se některé vlády, např. VB , Maďarsko začínají stavět čelem, některé o problému veřejně hovoří a naše zahraniční politika vedená panem Zaorálkem má největší starosti s řešením konfliktu mezi Palestinou a Izraelem. Novinky řeší, zda česká veřejnost miluje více p. Sobotku nebo "prostětouděláme" Babiše a premiér Sobotka si kupuje půl milionů volebních hlasů státních zaměstnanců zavedením dalších dnů volna ve státní správě.

Bohužel v ČR se naposledy národ probudil  při sledování OH v Naganu . Necháváme se holit na daních, na energetických štítcích, na vodném, na poplatcích za to ,že nemáme každé tři roky nové auto a na jiných účelově vymyšlených odvodech. Za to všechno nám bude za pár let zavedeno právo Šaría. Opravdu nevím, co se ještě musí stát, aby lidé opět vyšli do ulic a požadovali, aby se státní aparát staral v první řadě o bezpečnost a blahobyt občanů České republiky.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Leopold Prokeš | středa 10.6.2015 8:35 | karma článku: 36,03 | přečteno: 1240x