Čepro za koblihu

Po divoké velké privatizaci, kdy se stát výhodně zbavil lukrativních podniků, jako vodáren, tepláren , České pojišťovny, dolů, pivovarů atd. se chystá pod záminkou snížení státního dluhu další krádež.

 A to privatizace pro ČR strategických podniků Čepro , Mero a Lesů ČR. Tyto tři bezproblémové a ziskové podniky se z největší pravděpodobností dostanou v tomto roce do nějakých vážných potíží a jediným východiskem bude urychlený prodej, nejlépe Agrofertu , nebo a.s. se sídlem na Maltě s vazbou na p. Bureše. Strana Patriotů se snaží o deprivatizaci vodárenských podniků, ale vývoj pod hlavičkou ANO vede k dalšímu okrádání národa výměnou za koblihu.

Mero - strategické nádrže a ropovody.

Čepro - distribuce a sklady PHM.

O tyto dvě firmy se p. Babiš už marně pokoušel před 10-ti  lety. Dnes v pozici MF a  s ohebným premiérem  jistě dosáhne svého. Pan Babiš po zjištění, že daně prostě nevybere, že státní aparát prostě nesníží, že centrální nákupy prostě nefungují, zaplácne pár miliardami na rok opticky státní dluh a novému vlastníkovi těchto podniků se počáteční investice vrátí do několika let.

K Lesům ČR jen jediné. Až 30 procent obdivovatelů p. Babiše bude chodit na procházky do lesa nebo na houby s povolenkou na 2 hodiny, nebo na sběr 1 kg hub, tak at´ se jim ta kobliha v hubě na h.... převrátí.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Leopold Prokeš | pondělí 18.5.2015 8:02 | karma článku: 17,94 | přečteno: 390x